2456_ - De zussen Jo en Corrie Kock, dochters van de molenaar van Terheijden vulden dit album met familiefoto's en foto's van oorlogssituaties in de omgeving van Terheijden. Ook de verzamelde foto's van en door Poolse soldaten die bij de familie waren ingekwartierd treffen we aan in dit album. Na de oorlog foto's van reizen, uitstapjes, klassenfoto's van de R.K. Meisjesschool in Terheijden waar Jo Kock onderwijzeres was.. - Foto's & Kaarten

De zussen Jo en Corrie Kock, dochters van de molenaar van Terheijden vulden dit album met familiefoto's en foto's van oorlogssituaties in de omgeving van Terheijden. Ook de verzamelde foto's van en door Poolse soldaten die bij de familie waren ingekwartierd treffen we aan in dit album. Na de oorlog foto's van reizen, uitstapjes, klassenfoto's van de R.K. Meisjesschool in Terheijden waar Jo Kock onderwijzeres was..

Fotonummer["2456_"]
PlaatsTerheijden
Datering vanaf06-12-1944
Datering tot1947
HerkomstFamilie Kock
Uiterlijke vormalbum
OmschrijvingDe zussen Jo en Corrie Kock, dochters van de molenaar van Terheijden vulden dit album met familiefoto's en foto's van oorlogssituaties in de omgeving van Terheijden. Ook de verzamelde foto's van en door Poolse soldaten die bij de familie waren ingekwartierd treffen we aan in dit album. Na de oorlog foto's van reizen, uitstapjes, klassenfoto's van de R.K. Meisjesschool in Terheijden waar Jo Kock onderwijzeres was..
Datum

2456_ - De zussen Jo en Corrie Kock, dochters van de molenaar van Terheijden vulden dit album met familiefoto's en foto's van oorlogssituaties in de omgeving van Terheijden. Ook de verzamelde foto's van en door Poolse soldaten die bij de familie waren ingekwartierd treffen we aan in dit album. Na de oorlog foto's van reizen, uitstapjes, klassenfoto's van de R.K. Meisjesschool in Terheijden waar Jo Kock onderwijzeres was..
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag