050961 - Van links naar rechts zuster Constantia Stouthamer, zuster Maria Magdalene Ali, zuster Marie Louise van Krijt en zuster Jozefinne Kerkers, leden van de congregatie van zusters van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid (Oude Dijk). In het midden het beeld van de stichter van de congregatie, mgr. Zwijsen. - Foto's & Kaarten

Van links naar rechts zuster Constantia Stouthamer, zuster Maria Magdalene Ali, zuster Marie Louise van Krijt en zuster Jozefinne Kerkers, leden van de congregatie van zusters van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid (Oude Dijk). In het midden het beeld van de stichter van de congregatie, mgr. Zwijsen.

Fotonummer["050961"]
PlaatsTilburg
Straat["Oude Dijk"]
Datering vanaf21-06-1951
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVan links naar rechts zuster Constantia Stouthamer, zuster Maria Magdalene Ali, zuster Marie Louise van Krijt en zuster Jozefinne Kerkers, leden van de congregatie van zusters van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid (Oude Dijk). In het midden het beeld van de stichter van de congregatie, mgr. Zwijsen.
Datum

050961 - Van links naar rechts zuster Constantia Stouthamer, zuster Maria Magdalene Ali, zuster Marie Louise van Krijt en zuster Jozefinne Kerkers, leden van de congregatie van zusters van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid (Oude Dijk). In het midden het beeld van de stichter van de congregatie, mgr. Zwijsen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag