656902 - Burgemeester Johan Stekelenburg bezoekt Berkel-Enschot tijdens Sint Job. Op de tweede, of soms derde, zondag van mei gaan mensen op bedevaart naar Sint Job in Enschot. Tegenwoordig start de dag met een viering in de Sint Caeciliakerk, met later een pleinfeest voor de kerk. - Foto's & Kaarten

Burgemeester Johan Stekelenburg bezoekt Berkel-Enschot tijdens Sint Job. Op de tweede, of soms derde, zondag van mei gaan mensen op bedevaart naar Sint Job in Enschot. Tegenwoordig start de dag met een viering in de Sint Caeciliakerk, met later een pleinfeest voor de kerk.

Fotonummer["656902"]
PlaatsBerkel-Enschot
Straat["Kerkstraat"]
Datering vanaf1998
FotograafFrans de Kok
HerkomstSchenking. 1689. Fotocollectie Frans de Kok.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBurgemeester Johan Stekelenburg bezoekt Berkel-Enschot tijdens Sint Job. Op de tweede, of soms derde, zondag van mei gaan mensen op bedevaart naar Sint Job in Enschot. Tegenwoordig start de dag met een viering in de Sint Caeciliakerk, met later een pleinfeest voor de kerk.
Huisnummer2
Datum

656902 - Burgemeester Johan Stekelenburg bezoekt Berkel-Enschot tijdens Sint Job.

Op de tweede, of soms derde, zondag van mei gaan mensen op bedevaart naar Sint Job in Enschot. Tegenwoordig start de dag met een viering in de Sint Caeciliakerk, met later een pleinfeest voor de kerk.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag