054502 - De Voortsepad. Op de achtergrond de theekoepel van notaris Huijsmans. In 1950 werd geconcludeerd dat de trap vernield was en verschillende raamkozijnen zwaar beschadigd. Ook de kap had geleden, maar het geheel was nog goed te restaureren. Bij de sloop van het zogenaamde "Witte Huis" werd helaas ook de prachtige theekoepel gesloopt. - Foto's & Kaarten

De Voortsepad. Op de achtergrond de theekoepel van notaris Huijsmans. In 1950 werd geconcludeerd dat de trap vernield was en verschillende raamkozijnen zwaar beschadigd. Ook de kap had geleden, maar het geheel was nog goed te restaureren. Bij de sloop van het zogenaamde "Witte Huis" werd helaas ook de prachtige theekoepel gesloopt.

Fotonummer["054502"]
PlaatsHilvarenbeek
Straat["Voortsepad"]
Datering vanaf1935
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe Voortsepad. Op de achtergrond de theekoepel van notaris Huijsmans. In 1950 werd geconcludeerd dat de trap vernield was en verschillende raamkozijnen zwaar beschadigd. Ook de kap had geleden, maar het geheel was nog goed te restaureren. Bij de sloop van het zogenaamde "Witte Huis" werd helaas ook de prachtige theekoepel gesloopt.
AnnotatieHilvarenbeek en zijn kerkdorpen, p 53. Archief gemeentebestuur Hilvarenbeek 1935-1970, nr. 1055.
Datum

054502 - De Voortsepad. Op de achtergrond de theekoepel van notaris Huijsmans. In 1950 werd geconcludeerd dat de trap vernield was en verschillende raamkozijnen zwaar beschadigd. Ook de kap had geleden, maar het geheel was nog goed te restaureren. Bij de sloop van het zogenaamde "Witte Huis" werd helaas ook de prachtige theekoepel gesloopt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag