039078 - Volt. Jubileum. Complex zuid gebouw C voor 1950. De heer J.Kipperman, directeur van Volt, met de rug naar de fotograaf, feliciteert een jubilaris of bekerwinnaar? Links de heer Repko destijds hoofd van ontwikkeling condensatoren. Uiterst rechts de heer de Vleeschouwer bedrijfsleider. - Foto's & Kaarten

Volt. Jubileum. Complex zuid gebouw C voor 1950. De heer J.Kipperman, directeur van Volt, met de rug naar de fotograaf, feliciteert een jubilaris of bekerwinnaar? Links de heer Repko destijds hoofd van ontwikkeling condensatoren. Uiterst rechts de heer de Vleeschouwer bedrijfsleider.

Fotonummer["039078"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1950
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Jubileum. Complex zuid gebouw C voor 1950. De heer J.Kipperman, directeur van Volt, met de rug naar de fotograaf, feliciteert een jubilaris of bekerwinnaar? Links de heer Repko destijds hoofd van ontwikkeling condensatoren. Uiterst rechts de heer de Vleeschouwer bedrijfsleider.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanninstrafo. bldz.40.
Datum

039078 - Volt. Jubileum. Complex zuid gebouw C voor 1950. De heer J.Kipperman, directeur van Volt, met de rug naar de fotograaf, feliciteert een jubilaris of bekerwinnaar? Links de heer Repko destijds hoofd van ontwikkeling condensatoren. Uiterst rechts de heer de Vleeschouwer bedrijfsleider.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag