043418 - Op 4 sept.1988 vond in het Willem II stadion van Tilburg een muziekevenement plaats getiteld 'Monsters of Rock', dat tegen de verwachting in goed verliep, dankzij verlaging van het alcoholpercentage in bier naar 2%. Met haarband de 8-jarige Timothy Provily, de 8-jarige zoon van Jan Provily die naast hem zit. Vader en zoon waren vanuit Den Helder naar Tilburg afgereisd. - Foto's & Kaarten

Op 4 sept.1988 vond in het Willem II stadion van Tilburg een muziekevenement plaats getiteld 'Monsters of Rock', dat tegen de verwachting in goed verliep, dankzij verlaging van het alcoholpercentage in bier naar 2%. Met haarband de 8-jarige Timothy Provily, de 8-jarige zoon van Jan Provily die naast hem zit. Vader en zoon waren vanuit Den Helder naar Tilburg afgereisd.

Fotonummer["043418"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf04-09-1988
FotograafMultivision, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOp 4 sept.1988 vond in het Willem II stadion van Tilburg een muziekevenement plaats getiteld 'Monsters of Rock', dat tegen de verwachting in goed verliep, dankzij verlaging van het alcoholpercentage in bier naar 2%. Met haarband de 8-jarige Timothy Provily, de 8-jarige zoon van Jan Provily die naast hem zit. Vader en zoon waren vanuit Den Helder naar Tilburg afgereisd.
Datum

043418 - Op 4 sept.1988 vond in het Willem II stadion van Tilburg een muziekevenement plaats getiteld 'Monsters of Rock', dat tegen de verwachting in goed verliep, dankzij verlaging van het alcoholpercentage in bier naar 2%. Met haarband de 8-jarige Timothy Provily, de 8-jarige zoon van Jan Provily die naast hem zit. Vader en zoon waren vanuit Den Helder naar Tilburg afgereisd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag