1611_107 - Heuvelstraat in Beeld. Pand is in 1957 in opdracht van Meijdenberg, glas- en schildersbedrijf door architect P.M.J. Wayers gebouwd. Een luifelconstructie zie je zowel als dakrand als boven de etalage. Vroeger zat hier drogisterij B van den Meijdenberg en Horn. - Foto's & Kaarten

Heuvelstraat in Beeld. Pand is in 1957 in opdracht van Meijdenberg, glas- en schildersbedrijf door architect P.M.J. Wayers gebouwd. Een luifelconstructie zie je zowel als dakrand als boven de etalage. Vroeger zat hier drogisterij B van den Meijdenberg en Horn.

Fotonummer["1611_107"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvelstraat"]
Datering vanaf31-01-2014
FotograafJan van Oevelen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHeuvelstraat in Beeld. Pand is in 1957 in opdracht van Meijdenberg, glas- en schildersbedrijf door architect P.M.J. Wayers gebouwd. Een luifelconstructie zie je zowel als dakrand als boven de etalage. Vroeger zat hier drogisterij B van den Meijdenberg en Horn.
AnnotatieJan van Oevelen, "Heuvelstraat in beeld : nu en in het verleden. Een straat van architecten, winkeliers, ondernemers, bewoners en studenten". 1915
Huisnummer107
Datum

1611_107 - Heuvelstraat in Beeld. Pand is in 1957 in opdracht van Meijdenberg, glas- en schildersbedrijf door architect P.M.J. Wayers gebouwd.
Een luifelconstructie zie je zowel als dakrand als boven de etalage.
Vroeger zat hier drogisterij B van den Meijdenberg en Horn.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag