030171 - Bouw van de flats langs de Johannes van Zantenstraat. De Ringbaan-West eindigde toen nog aan de Berkdijksestraat die op de achtergrond te zien is. Geheel rechts een stukje Churchillaan met op de hoek (met de markiezen) bakker Kriellaars. Ongeveer in het midden, achter de kerk, de achterzijde van Café Franken aan de Berkdijksestraat. - Foto's & Kaarten

Bouw van de flats langs de Johannes van Zantenstraat. De Ringbaan-West eindigde toen nog aan de Berkdijksestraat die op de achtergrond te zien is. Geheel rechts een stukje Churchillaan met op de hoek (met de markiezen) bakker Kriellaars. Ongeveer in het midden, achter de kerk, de achterzijde van Café Franken aan de Berkdijksestraat.

Fotonummer["030171"]
PlaatsTilburg
Straat["Ringbaan-West"]
FotograafDelft, Sjef van
HerkomstBureau voor Statistiek en Voorlichting van de gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBouw van de flats langs de Johannes van Zantenstraat. De Ringbaan-West eindigde toen nog aan de Berkdijksestraat die op de achtergrond te zien is. Geheel rechts een stukje Churchillaan met op de hoek (met de markiezen) bakker Kriellaars. Ongeveer in het midden, achter de kerk, de achterzijde van Café Franken aan de Berkdijksestraat.
Datum["1954"]

030171 - Bouw van de flats langs de  Johannes van Zantenstraat. De Ringbaan-West eindigde toen nog aan de Berkdijksestraat die op de achtergrond te zien is. Geheel rechts een stukje Churchillaan met op de hoek (met de markiezen) bakker Kriellaars. Ongeveer in het midden, achter de kerk, de achterzijde van Café Franken aan de Berkdijksestraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag