038067 - Textielindustrie. Brandschade aan het interieur van de wollenstoffenfabriek van de Firma F.A. Swagemakers en zonen. De brand was ontstaan in de scheerderij en verspreidde zich snel waardoor ook de nopperij, vollerij, machinekamer en berghplaatsen verloren gingen. Verschillende arbeiders werden tijdelijk ontslagen. - Foto's & Kaarten

Textielindustrie. Brandschade aan het interieur van de wollenstoffenfabriek van de Firma F.A. Swagemakers en zonen. De brand was ontstaan in de scheerderij en verspreidde zich snel waardoor ook de nopperij, vollerij, machinekamer en berghplaatsen verloren gingen. Verschillende arbeiders werden tijdelijk ontslagen.

Fotonummer["038067"]
PlaatsTilburg
Straat["Gasthuisring"]
FotograafPayens
HerkomstCollectie Nienhuis
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTextielindustrie. Brandschade aan het interieur van de wollenstoffenfabriek van de Firma F.A. Swagemakers en zonen. De brand was ontstaan in de scheerderij en verspreidde zich snel waardoor ook de nopperij, vollerij, machinekamer en berghplaatsen verloren gingen. Verschillende arbeiders werden tijdelijk ontslagen.
Huisnummer1
Datum["1908"]

038067 - Textielindustrie. Brandschade aan het interieur van de wollenstoffenfabriek van de Firma F.A. Swagemakers en zonen. De brand was ontstaan in de scheerderij en verspreidde zich snel waardoor ook de nopperij, vollerij, machinekamer en berghplaatsen verloren gingen. Verschillende arbeiders werden tijdelijk ontslagen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag