039370 - Volt, Zuid. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. V.l.n.r.: Den Oudsten (Philips Eindhoven), de ontwerper van de babyspoelwikkelmachine; Geux, hoofd van de onderhoudsgroep en van Gestel, medewerker van die groep en bezig met onderhoud van de wikkelmachine. Ca. 1963. - Foto's & Kaarten

Volt, Zuid. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. V.l.n.r.: Den Oudsten (Philips Eindhoven), de ontwerper van de babyspoelwikkelmachine; Geux, hoofd van de onderhoudsgroep en van Gestel, medewerker van die groep en bezig met onderhoud van de wikkelmachine. Ca. 1963.

Fotonummer["039370"]
PlaatsTilburg
Straat["Groenstraat"]
FotograafA. de Jong, Volt
HerkomstArchief Volt
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Zuid. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. V.l.n.r.: Den Oudsten (Philips Eindhoven), de ontwerper van de babyspoelwikkelmachine; Geux, hoofd van de onderhoudsgroep en van Gestel, medewerker van die groep en bezig met onderhoud van de wikkelmachine. Ca. 1963.
Huisnummer139
Datum["1963"]

039370 - Volt, Zuid. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. V.l.n.r.: Den Oudsten (Philips Eindhoven), de ontwerper van de babyspoelwikkelmachine; Geux, hoofd van de onderhoudsgroep en van Gestel, medewerker van die groep en bezig met onderhoud van de wikkelmachine. Ca. 1963.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag