038961 - Volt Noord. Tijdens een grote herstructurering bij Volt die in 1987-1988 haar beslag kreeg werd de oude afd. kunststof en metalen onderdelen ( de oude Metaalwaren) omgezet in een geïntegreerd bedrijf. D.w.z. met eigen gereedschapontwikkeling en matrijzen- en stempelmakerij. Doel was 50% van de omzet buiten Philips te maken. De nieuwe afdeling kreeg de naam K.M.T., Kunststoffen en Metaalwaren Tilburg. In 1991 kreeg het bedrijf een eigen directie onder de vlag van Philips. In 1988 richtte men een stand in (foto) in de jaarbeurshallen te Utrecht waar de VAT 88 Technishow werd gehouden. V.l.n.r. N.N., Jan Roozen en van Doleweerd, beiden van K.M.T. In 2000 werd het bedrijf door Philips verkocht aan Key Tec. In 2001 werd de productie verplaatst naar een Key Tec vestiging in Eindhoven zodat er sindsdien niets meer van de oude Volt in bedrijf is in Tilburg. Dit afgezien van een aantal uitstekende gereedschapmakerijen en de Stichting Vakopleiding Metaal die hun wortels bij Volt hadden. - Foto's & Kaarten

Volt Noord. Tijdens een grote herstructurering bij Volt die in 1987-1988 haar beslag kreeg werd de oude afd. kunststof en metalen onderdelen ( de oude Metaalwaren) omgezet in een geïntegreerd bedrijf. D.w.z. met eigen gereedschapontwikkeling en matrijzen- en stempelmakerij. Doel was 50% van de omzet buiten Philips te maken. De nieuwe afdeling kreeg de naam K.M.T., Kunststoffen en Metaalwaren Tilburg. In 1991 kreeg het bedrijf een eigen directie onder de vlag van Philips. In 1988 richtte men een stand in (foto) in de jaarbeurshallen te Utrecht waar de VAT 88 Technishow werd gehouden. V.l.n.r. N.N., Jan Roozen en van Doleweerd, beiden van K.M.T. In 2000 werd het bedrijf door Philips verkocht aan Key Tec. In 2001 werd de productie verplaatst naar een Key Tec vestiging in Eindhoven zodat er sindsdien niets meer van de oude Volt in bedrijf is in Tilburg. Dit afgezien van een aantal uitstekende gereedschapmakerijen en de Stichting Vakopleiding Metaal die hun wortels bij Volt hadden.

Fotonummer["038961"]
PlaatsUtrecht
FotograafHans Hulshof, Volt
HerkomstVoltarchief
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt Noord. Tijdens een grote herstructurering bij Volt die in 1987-1988 haar beslag kreeg werd de oude afd. kunststof en metalen onderdelen ( de oude Metaalwaren) omgezet in een geïntegreerd bedrijf. D.w.z. met eigen gereedschapontwikkeling en matrijzen- en stempelmakerij. Doel was 50% van de omzet buiten Philips te maken. De nieuwe afdeling kreeg de naam K.M.T., Kunststoffen en Metaalwaren Tilburg. In 1991 kreeg het bedrijf een eigen directie onder de vlag van Philips. In 1988 richtte men een stand in (foto) in de jaarbeurshallen te Utrecht waar de VAT 88 Technishow werd gehouden. V.l.n.r. N.N., Jan Roozen en van Doleweerd, beiden van K.M.T. In 2000 werd het bedrijf door Philips verkocht aan Key Tec. In 2001 werd de productie verplaatst naar een Key Tec vestiging in Eindhoven zodat er sindsdien niets meer van de oude Volt in bedrijf is in Tilburg. Dit afgezien van een aantal uitstekende gereedschapmakerijen en de Stichting Vakopleiding Metaal die hun wortels bij Volt hadden.
Datum["1988"]

038961 - Volt Noord. Tijdens een grote herstructurering bij Volt die in 1987-1988 haar beslag kreeg werd de oude  afd. kunststof en metalen onderdelen ( de oude Metaalwaren) omgezet in een geïntegreerd bedrijf. D.w.z. met eigen gereedschapontwikkeling en matrijzen- en stempelmakerij. Doel was 50% van de omzet buiten Philips te maken. 
De nieuwe afdeling kreeg de naam K.M.T., Kunststoffen en Metaalwaren Tilburg. In 1991 kreeg het bedrijf een eigen directie onder de vlag van Philips. 
In 1988 richtte men een stand in (foto) in de jaarbeurshallen te Utrecht waar de VAT 88 Technishow werd gehouden. V.l.n.r. N.N., Jan Roozen en van Doleweerd, beiden van K.M.T. 
In 2000 werd het bedrijf door Philips verkocht aan Key Tec. In 2001 werd de productie verplaatst naar een Key Tec vestiging in Eindhoven zodat er sindsdien niets meer van de oude Volt in bedrijf is in Tilburg. Dit afgezien van een aantal uitstekende gereedschapmakerijen en de Stichting Vakopleiding Metaal die hun wortels bij Volt hadden.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag