038410 - Nijverheid. Schoen- en lederindustrie. Vrachtauto van J. van Arendonk's schoen- en lederfabrieken. In 1919 werd de fabriek aan de Korvelseweg door brand verwoest en het gehele bedrijf werd geconcentreerd in nieuwe panden in de Nieuwstraat. - Foto's & Kaarten

Nijverheid. Schoen- en lederindustrie. Vrachtauto van J. van Arendonk's schoen- en lederfabrieken. In 1919 werd de fabriek aan de Korvelseweg door brand verwoest en het gehele bedrijf werd geconcentreerd in nieuwe panden in de Nieuwstraat.

Fotonummer["038410"]
PlaatsTilburg
Straat["Nieuwstraat"]
HerkomstCollectie Th. Knegtel automobielbedrijf
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingNijverheid. Schoen- en lederindustrie. Vrachtauto van J. van Arendonk's schoen- en lederfabrieken. In 1919 werd de fabriek aan de Korvelseweg door brand verwoest en het gehele bedrijf werd geconcentreerd in nieuwe panden in de Nieuwstraat.
Datum["1922"]

038410 - Nijverheid. Schoen- en lederindustrie. Vrachtauto van J. van Arendonk's schoen- en lederfabrieken. In 1919 werd de fabriek aan de Korvelseweg door brand verwoest en het gehele bedrijf werd geconcentreerd in nieuwe panden in de Nieuwstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag