039589 - Zuivelindustrie. Opening van de Coöperatieve Tilburgse Melkinrichting en Zuivelfabriek C.T.M. aan het Wilhelminapark in 1914. Op de voorgrond dir. Galema. Hij was de opvolger van Terwisga van Scheltinga, ook een Fries en de eerste directeur. Hij overleed toen de bouw van de melkfabriek nog in volle gang was. Rechts op de voorgrond met hoge hoed burgemeester Raupp. De man met witte jas, achter directeur Galema, is onderdirecteur Van Baars. - Foto's & Kaarten

Zuivelindustrie. Opening van de Coöperatieve Tilburgse Melkinrichting en Zuivelfabriek C.T.M. aan het Wilhelminapark in 1914. Op de voorgrond dir. Galema. Hij was de opvolger van Terwisga van Scheltinga, ook een Fries en de eerste directeur. Hij overleed toen de bouw van de melkfabriek nog in volle gang was. Rechts op de voorgrond met hoge hoed burgemeester Raupp. De man met witte jas, achter directeur Galema, is onderdirecteur Van Baars.

Fotonummer["039589"]
PlaatsTilburg
Straat["Wilhelminapark"]
WijkGasthuisstraat
HerkomstVermeer, J.C.C.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingZuivelindustrie. Opening van de Coöperatieve Tilburgse Melkinrichting en Zuivelfabriek C.T.M. aan het Wilhelminapark in 1914. Op de voorgrond dir. Galema. Hij was de opvolger van Terwisga van Scheltinga, ook een Fries en de eerste directeur. Hij overleed toen de bouw van de melkfabriek nog in volle gang was. Rechts op de voorgrond met hoge hoed burgemeester Raupp. De man met witte jas, achter directeur Galema, is onderdirecteur Van Baars.
AnnotatieBrabants Dagblad rubriek Weerzien d.d. 9 november 1995. Joep Eijkens & Paul Spapens, Weerzien. Honderd oude foto's en hun verhaal (Tilburg 2006) p. 61.
Huisnummer70
Datum["1914"]

039589 - Zuivelindustrie. Opening van de Coöperatieve Tilburgse Melkinrichting en Zuivelfabriek C.T.M. aan het Wilhelminapark in 1914. Op de voorgrond dir. Galema. Hij was de opvolger van Terwisga van Scheltinga, ook een Fries en de eerste directeur. Hij overleed toen de bouw van de melkfabriek nog in volle gang was. Rechts op de voorgrond met hoge hoed burgemeester Raupp. De man met witte jas, achter directeur Galema, is onderdirecteur Van Baars.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag