056286 - Op de treeplank van de auto links Janus Brock en recths zijn neefje Toon de Brouwer. Achter in de auto, met bolhoed, Josephus Fr.X.C.A. Jansen, gemeenteontvanger te Tilburg, ridder en de orde van de H. Gregorius de Grote, en in Goirle eigenaar van de Leeuwenhoeve, die na zijn dood op 6 augustus 1934 verkocht werd aan Piet de Brouwer, alias Piet de Hoef. - Foto's & Kaarten

Op de treeplank van de auto links Janus Brock en recths zijn neefje Toon de Brouwer. Achter in de auto, met bolhoed, Josephus Fr.X.C.A. Jansen, gemeenteontvanger te Tilburg, ridder en de orde van de H. Gregorius de Grote, en in Goirle eigenaar van de Leeuwenhoeve, die na zijn dood op 6 augustus 1934 verkocht werd aan Piet de Brouwer, alias Piet de Hoef.

Fotonummer["056286"]
PlaatsGoirle
Straat["Abcovenseweg"]
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOp de treeplank van de auto links Janus Brock en recths zijn neefje Toon de Brouwer. Achter in de auto, met bolhoed, Josephus Fr.X.C.A. Jansen, gemeenteontvanger te Tilburg, ridder en de orde van de H. Gregorius de Grote, en in Goirle eigenaar van de Leeuwenhoeve, die na zijn dood op 6 augustus 1934 verkocht werd aan Piet de Brouwer, alias Piet de Hoef.
AnnotatieDrie eeuwen landbouwgeschiedenis van Goirle, p 81. Brabants Dagblad, rubriek Weerzien, 2.4.2003.
Datum["1930"]

056286 - Op de treeplank van de auto links Janus Brock en recths zijn neefje Toon de Brouwer. Achter in de auto, met bolhoed, Josephus Fr.X.C.A. Jansen, gemeenteontvanger te Tilburg, ridder en de orde van de H. Gregorius de Grote, en in Goirle eigenaar van de Leeuwenhoeve, die na zijn dood op 6 augustus 1934 verkocht werd aan Piet de Brouwer, alias Piet de Hoef.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag