039119 - Volt.Zuid. Jubileum. Viering 40-jarig bestaan van Volt op 29 juli 1949. Het personeel bood een beeldje aan, waarvoor het dochtertje van de directeur, Ir. Kipperman, model had gestaan? Het kreeg een plaats in een daartoe aangelegd parkje met vijver voor het toenmalige hoofdkantoor. Het meisje op de foto dat het beeldje onthulde was de jongste medewerkster bij Volt, Philly Doyar. Het beeldje is nu eigendom van het stadsmuseum Tilburg. In dat jaar werd Nieuwe Goirleseweg Voltstraat. - Foto's & Kaarten

Volt.Zuid. Jubileum. Viering 40-jarig bestaan van Volt op 29 juli 1949. Het personeel bood een beeldje aan, waarvoor het dochtertje van de directeur, Ir. Kipperman, model had gestaan? Het kreeg een plaats in een daartoe aangelegd parkje met vijver voor het toenmalige hoofdkantoor. Het meisje op de foto dat het beeldje onthulde was de jongste medewerkster bij Volt, Philly Doyar. Het beeldje is nu eigendom van het stadsmuseum Tilburg. In dat jaar werd Nieuwe Goirleseweg Voltstraat.

Fotonummer["039119"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt.Zuid. Jubileum. Viering 40-jarig bestaan van Volt op 29 juli 1949. Het personeel bood een beeldje aan, waarvoor het dochtertje van de directeur, Ir. Kipperman, model had gestaan? Het kreeg een plaats in een daartoe aangelegd parkje met vijver voor het toenmalige hoofdkantoor. Het meisje op de foto dat het beeldje onthulde was de jongste medewerkster bij Volt, Philly Doyar. Het beeldje is nu eigendom van het stadsmuseum Tilburg. In dat jaar werd Nieuwe Goirleseweg Voltstraat.
Datum["29-07-1949"]

039119 - Volt.Zuid. Jubileum. Viering 40-jarig bestaan van Volt op 29 juli 1949. Het personeel bood een beeldje aan, waarvoor het dochtertje van de directeur, Ir. Kipperman, model had gestaan? Het kreeg een plaats in een daartoe aangelegd parkje met vijver voor het toenmalige hoofdkantoor. Het meisje op de foto dat het beeldje onthulde was de jongste medewerkster bij Volt, Philly Doyar. Het beeldje is nu eigendom van het stadsmuseum Tilburg.
In dat jaar werd Nieuwe Goirleseweg Voltstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag