004998 - Feestelijke bijeenkomst omstreeks 1945 in de Sociëteit van de Liedertafel, Willem II-straat, waarschijnlijk ter ere van Ad van Kruisselberge en zijn echtgenote Guusje Blommaert (5e en 6e van links), dansdocenten en houders van dansinstituut Van Kruisselberge. - Foto's & Kaarten

Feestelijke bijeenkomst omstreeks 1945 in de Sociëteit van de Liedertafel, Willem II-straat, waarschijnlijk ter ere van Ad van Kruisselberge en zijn echtgenote Guusje Blommaert (5e en 6e van links), dansdocenten en houders van dansinstituut Van Kruisselberge.

Fotonummer["004998"]
PlaatsTilburg
FotograafA. van Beurden (Leo van Beurden)
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFeestelijke bijeenkomst omstreeks 1945 in de Sociëteit van de Liedertafel, Willem II-straat, waarschijnlijk ter ere van Ad van Kruisselberge en zijn echtgenote Guusje Blommaert (5e en 6e van links), dansdocenten en houders van dansinstituut Van Kruisselberge.
Datum["1945"]

004998 - Feestelijke bijeenkomst omstreeks 1945 in de Sociëteit van de Liedertafel, Willem II-straat, waarschijnlijk ter ere van Ad van Kruisselberge en zijn echtgenote Guusje Blommaert (5e en 6e van links), dansdocenten en houders van dansinstituut Van Kruisselberge.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag