039090 - Volt. Jubileum. De heer van de Burgt, baas Fitterij bij Volt, wordt door burgemeester mr. C.J.G. Becht onderscheiden met de zilveren medaille verbonden aan de orde van Oranje-Nassau in verband met zijn veertig jarig dienstjubileum op 22 november 1958. De twee heren linksop de foto zijn resp; achteraan dr. Bruyel, bedrijfsarts en daarvoor Dhr.Kuijsters, hoofd expeditie en tevens kassier bij Volt. - Foto's & Kaarten

Volt. Jubileum. De heer van de Burgt, baas Fitterij bij Volt, wordt door burgemeester mr. C.J.G. Becht onderscheiden met de zilveren medaille verbonden aan de orde van Oranje-Nassau in verband met zijn veertig jarig dienstjubileum op 22 november 1958. De twee heren linksop de foto zijn resp; achteraan dr. Bruyel, bedrijfsarts en daarvoor Dhr.Kuijsters, hoofd expeditie en tevens kassier bij Volt.

Fotonummer["039090"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Jubileum. De heer van de Burgt, baas Fitterij bij Volt, wordt door burgemeester mr. C.J.G. Becht onderscheiden met de zilveren medaille verbonden aan de orde van Oranje-Nassau in verband met zijn veertig jarig dienstjubileum op 22 november 1958. De twee heren linksop de foto zijn resp; achteraan dr. Bruyel, bedrijfsarts en daarvoor Dhr.Kuijsters, hoofd expeditie en tevens kassier bij Volt.
Datum["22-11-1958"]

039090 - Volt. Jubileum. De heer van de Burgt, baas Fitterij bij Volt, wordt door burgemeester mr. C.J.G. Becht onderscheiden met de zilveren medaille verbonden aan de orde van Oranje-Nassau in verband met zijn veertig jarig dienstjubileum op 22 november 1958. De twee heren linksop de foto zijn resp; achteraan dr. Bruyel, bedrijfsarts en daarvoor Dhr.Kuijsters, hoofd expeditie en tevens kassier bij Volt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag