032356 - Woningen aan de voormalige Emmastraat 59-57 en achterkant van de fa van der Schoot aan de Heuvelstraat, geheel rechts de verlengde Willem II-straat, thans alle afgebroken en deel uitmakende van parkeerterrein en het nieuwe gemeentehuis aan het Stadhuisplein. - Foto's & Kaarten

Woningen aan de voormalige Emmastraat 59-57 en achterkant van de fa van der Schoot aan de Heuvelstraat, geheel rechts de verlengde Willem II-straat, thans alle afgebroken en deel uitmakende van parkeerterrein en het nieuwe gemeentehuis aan het Stadhuisplein.

Fotonummer["032356"]
PlaatsTilburg
Straat["Stadhuisplein"]
WijkCentrum
FotograafPublieke Werken
HerkomstPublieke Werken, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingWoningen aan de voormalige Emmastraat 59-57 en achterkant van de fa van der Schoot aan de Heuvelstraat, geheel rechts de verlengde Willem II-straat, thans alle afgebroken en deel uitmakende van parkeerterrein en het nieuwe gemeentehuis aan het Stadhuisplein.
Datum["14-11-1963"]

032356 - Woningen aan de voormalige Emmastraat 59-57 en achterkant van de fa van der Schoot aan de Heuvelstraat, geheel rechts de verlengde Willem II-straat, thans alle afgebroken en deel uitmakende van parkeerterrein en het nieuwe gemeentehuis aan het Stadhuisplein.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag