054055 - Sport. Voetbal. Willem II. Na het behalen van het derde Landskampioenschap werd Willem II tesamen met de drie andere afdelingskampioenen door de Commisaris van de Koningin in Den Bosch ontvangen. Na afloop werd de ploeg in Tilburg gehuldigd. Onder zeer grote belangstelling kende het enthousiasme in de Heuvelstraat geen grenzen. Een de confetti daalde als sneeuw op de spelers neer. - Foto's & Kaarten

Sport. Voetbal. Willem II. Na het behalen van het derde Landskampioenschap werd Willem II tesamen met de drie andere afdelingskampioenen door de Commisaris van de Koningin in Den Bosch ontvangen. Na afloop werd de ploeg in Tilburg gehuldigd. Onder zeer grote belangstelling kende het enthousiasme in de Heuvelstraat geen grenzen. Een de confetti daalde als sneeuw op de spelers neer.

Fotonummer["054055"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvelstraat"]
WijkCentrum
OmschrijvingSport. Voetbal. Willem II. Na het behalen van het derde Landskampioenschap werd Willem II tesamen met de drie andere afdelingskampioenen door de Commisaris van de Koningin in Den Bosch ontvangen. Na afloop werd de ploeg in Tilburg gehuldigd. Onder zeer grote belangstelling kende het enthousiasme in de Heuvelstraat geen grenzen. Een de confetti daalde als sneeuw op de spelers neer.
AnnotatieBrabants Kampioenen Kwartet 1955. p. 27.
Datum["23-07-1955"]

054055 - Sport. Voetbal. Willem II. Na het behalen van het derde Landskampioenschap werd Willem II tesamen met de drie andere afdelingskampioenen door de Commisaris van de Koningin in Den Bosch ontvangen. Na afloop werd de ploeg in Tilburg gehuldigd. Onder zeer grote belangstelling kende het enthousiasme in de Heuvelstraat geen grenzen. Een de confetti daalde als sneeuw  op de spelers neer.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag