034125 - Vanaf het toenmalige hoofdkantoor van Volt aan de Voltstraat in Z.O. richting. Links gebouw D, de vroegere lakspuiterij en rechts gebouw G het toenmalige productiebureau (later materials management genoemd). Achteraan rechts in het midden de kerk van Broekhoven II. In dit jaar werd Nieuwe Goirleseweg Voltstraat. - Foto's & Kaarten

Vanaf het toenmalige hoofdkantoor van Volt aan de Voltstraat in Z.O. richting. Links gebouw D, de vroegere lakspuiterij en rechts gebouw G het toenmalige productiebureau (later materials management genoemd). Achteraan rechts in het midden de kerk van Broekhoven II. In dit jaar werd Nieuwe Goirleseweg Voltstraat.

Fotonummer["034125"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVanaf het toenmalige hoofdkantoor van Volt aan de Voltstraat in Z.O. richting. Links gebouw D, de vroegere lakspuiterij en rechts gebouw G het toenmalige productiebureau (later materials management genoemd). Achteraan rechts in het midden de kerk van Broekhoven II. In dit jaar werd Nieuwe Goirleseweg Voltstraat.
AnnotatieVolt 40 jaar.Volt Contact. Tussen gloeilamp en hoogspanningstrafo p. 40
Datum["1949"]

034125 - Vanaf het toenmalige hoofdkantoor van Volt aan de Voltstraat in Z.O. richting. Links gebouw D, de vroegere lakspuiterij en rechts gebouw G het toenmalige productiebureau (later materials management genoemd). Achteraan rechts in het midden de kerk van Broekhoven II.
In dit jaar werd Nieuwe Goirleseweg Voltstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag