037692 - Textiel. Herinneringsfoto met het cadeau voor prins Bernhard, afkomstig van wollenstoffenfabriek H. F. C. Enneking, welk bedrijf hij op 13 november 1950 bezocht. Daarnaast een boeket chrysanten en op de achtergrond een statieportret van koningin Juliana en prins Bernhard in het Paleis-Raadhuis. - Foto's & Kaarten

Textiel. Herinneringsfoto met het cadeau voor prins Bernhard, afkomstig van wollenstoffenfabriek H. F. C. Enneking, welk bedrijf hij op 13 november 1950 bezocht. Daarnaast een boeket chrysanten en op de achtergrond een statieportret van koningin Juliana en prins Bernhard in het Paleis-Raadhuis.

Fotonummer["037692"]
PlaatsTilburg
Straat["Willemsplein"]
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTextiel. Herinneringsfoto met het cadeau voor prins Bernhard, afkomstig van wollenstoffenfabriek H. F. C. Enneking, welk bedrijf hij op 13 november 1950 bezocht. Daarnaast een boeket chrysanten en op de achtergrond een statieportret van koningin Juliana en prins Bernhard in het Paleis-Raadhuis.
Datum["1950"]

037692 - Textiel. Herinneringsfoto met het cadeau voor prins Bernhard, afkomstig van wollenstoffenfabriek H. F. C. Enneking, welk bedrijf hij op 13 november 1950 bezocht. Daarnaast een boeket chrysanten en op de achtergrond een statieportret van koningin Juliana en prins Bernhard in het Paleis-Raadhuis.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag