038929 - Volt. Zuid. Tentoonstelling vakliedenopleiding Volt april/mei 1957. Locatie kantine Voltstraat. Deze kantine was de bovenverdieping van gebouw B. ( Zie het boekje "Tussen gloeilamp en hoogspanningstrafo" bldz. 40.) Dhr. Wagemakers met zijn toenmalige verloofde Fientje bekijken een z.g.n. gloeilampenklem. Dat was destijds een bekend proefstuk op de Philipsbedrijfsschool te Eindhoven. Misschien heeft hij het wel zelf gemaakt, want ook hij volgde deze opleiding. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Tentoonstelling vakliedenopleiding Volt april/mei 1957. Locatie kantine Voltstraat. Deze kantine was de bovenverdieping van gebouw B. ( Zie het boekje "Tussen gloeilamp en hoogspanningstrafo" bldz. 40.) Dhr. Wagemakers met zijn toenmalige verloofde Fientje bekijken een z.g.n. gloeilampenklem. Dat was destijds een bekend proefstuk op de Philipsbedrijfsschool te Eindhoven. Misschien heeft hij het wel zelf gemaakt, want ook hij volgde deze opleiding.

Fotonummer["038929"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Tentoonstelling vakliedenopleiding Volt april/mei 1957. Locatie kantine Voltstraat. Deze kantine was de bovenverdieping van gebouw B. ( Zie het boekje "Tussen gloeilamp en hoogspanningstrafo" bldz. 40.) Dhr. Wagemakers met zijn toenmalige verloofde Fientje bekijken een z.g.n. gloeilampenklem. Dat was destijds een bekend proefstuk op de Philipsbedrijfsschool te Eindhoven. Misschien heeft hij het wel zelf gemaakt, want ook hij volgde deze opleiding.
Datum["04-1957"]

038929 - Volt. Zuid. Tentoonstelling vakliedenopleiding Volt april/mei 1957. Locatie kantine Voltstraat. Deze kantine was de bovenverdieping van gebouw B. ( Zie het boekje "Tussen gloeilamp en hoogspanningstrafo" bldz. 40.) 
Dhr. Wagemakers met zijn toenmalige verloofde Fientje bekijken een z.g.n. gloeilampenklem. Dat was destijds een bekend proefstuk op de Philipsbedrijfsschool te Eindhoven. Misschien heeft hij het wel zelf gemaakt, want ook hij volgde deze opleiding.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag