038673 - Volt. Zuid. Kantines. Bedrijfsrestaurants. De z.g.n. buiten kantine aan de Radiostraat. In gebruik genomen in 1965. Gebouw AM. Volt zat toen op de top van het personeelsbestand ooit en noord was pas sinds kort in ontwikkeling zodat deze "noodkantine" bittere noodzaak was. Deze kantine heeft nooit de naam bedrijfsrestaurant gehad. Nog in 2003, Volt bestond al niet meer, werd deze kantine gebruikt voor Bingo avonden t.b.v. de oud Volt voetbal-vereniging T.A.C. De tweede dame van rechts is Mietje van Gestel, uiterst rechts Miet v.d. Berg. Voor de balie Cor Lips. Aan tafel links Ietje Jansen en rechts Tonnie Santegoeds. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Kantines. Bedrijfsrestaurants. De z.g.n. buiten kantine aan de Radiostraat. In gebruik genomen in 1965. Gebouw AM. Volt zat toen op de top van het personeelsbestand ooit en noord was pas sinds kort in ontwikkeling zodat deze "noodkantine" bittere noodzaak was. Deze kantine heeft nooit de naam bedrijfsrestaurant gehad. Nog in 2003, Volt bestond al niet meer, werd deze kantine gebruikt voor Bingo avonden t.b.v. de oud Volt voetbal-vereniging T.A.C. De tweede dame van rechts is Mietje van Gestel, uiterst rechts Miet v.d. Berg. Voor de balie Cor Lips. Aan tafel links Ietje Jansen en rechts Tonnie Santegoeds.

Fotonummer["038673"]
PlaatsTilburg
Straat["Groenstraat/Radiostraat"]
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Kantines. Bedrijfsrestaurants. De z.g.n. buiten kantine aan de Radiostraat. In gebruik genomen in 1965. Gebouw AM. Volt zat toen op de top van het personeelsbestand ooit en noord was pas sinds kort in ontwikkeling zodat deze "noodkantine" bittere noodzaak was. Deze kantine heeft nooit de naam bedrijfsrestaurant gehad. Nog in 2003, Volt bestond al niet meer, werd deze kantine gebruikt voor Bingo avonden t.b.v. de oud Volt voetbal-vereniging T.A.C. De tweede dame van rechts is Mietje van Gestel, uiterst rechts Miet v.d. Berg. Voor de balie Cor Lips. Aan tafel links Ietje Jansen en rechts Tonnie Santegoeds.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo blz. 40.
Huisnummer139
Datum["1965"]

038673 - Volt. Zuid. Kantines. Bedrijfsrestaurants. De z.g.n. buiten kantine aan de Radiostraat. In gebruik genomen in 1965. Gebouw AM. Volt zat toen op de top van het personeelsbestand ooit en noord was pas sinds kort in ontwikkeling zodat deze "noodkantine" bittere noodzaak was. Deze kantine heeft nooit de naam bedrijfsrestaurant gehad. Nog in 2003, Volt bestond al niet meer, werd deze kantine gebruikt voor Bingo avonden t.b.v. de oud Volt voetbal-vereniging T.A.C. De tweede dame van rechts is Mietje van Gestel, uiterst rechts Miet v.d. Berg. Voor de balie Cor Lips. Aan tafel links Ietje Jansen en rechts Tonnie Santegoeds.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag