050096 - Volt, Algemeen, Kunstwerken, Onthulling, Voltvonk. Op 30 oktober 2002 werd dit monument, wat voorheen op Volt Noord stond, opnieuw onthuld op het Transvaalplein, een locatie dicht bij het oude Voltterrein. Oud directeur van Volt, Ir. A. Hoevenaars, memoreert de geschiedenis van Volt en draagt het beeld over aan de gemeente Tilburg. - Foto's & Kaarten

Volt, Algemeen, Kunstwerken, Onthulling, Voltvonk. Op 30 oktober 2002 werd dit monument, wat voorheen op Volt Noord stond, opnieuw onthuld op het Transvaalplein, een locatie dicht bij het oude Voltterrein. Oud directeur van Volt, Ir. A. Hoevenaars, memoreert de geschiedenis van Volt en draagt het beeld over aan de gemeente Tilburg.

Fotonummer["050096"]
PlaatsTilburg
Straat["Transvaalplein"]
FotograafHans Hulshof, Volt
HerkomstArchief Volt
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Algemeen, Kunstwerken, Onthulling, Voltvonk. Op 30 oktober 2002 werd dit monument, wat voorheen op Volt Noord stond, opnieuw onthuld op het Transvaalplein, een locatie dicht bij het oude Voltterrein. Oud directeur van Volt, Ir. A. Hoevenaars, memoreert de geschiedenis van Volt en draagt het beeld over aan de gemeente Tilburg.
Datum["30-10-2002"]

050096 - Volt, Algemeen, Kunstwerken, Onthulling, Voltvonk. Op 30 oktober 2002 werd dit monument, wat voorheen op Volt Noord stond, opnieuw onthuld op het Transvaalplein, een locatie dicht bij het oude Voltterrein. Oud directeur van Volt, Ir. A. Hoevenaars, memoreert de geschiedenis van Volt en draagt het beeld over aan de gemeente Tilburg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag