652453 - Goirkestraat, Tilburg. Viering van het 5-jarig bestaan van de EHBO - vereniging Petrus Donders, Tilburg. Het was toen de enige EHBO vereniging in Tilburg en had meer dan 200 leden. De organisatie verzorgde / verzorgt EHBO (herhalings) lessen. Het belangrijkste kenmerk van de vereniging is 'Persoonsgericht werken'. De 1e cursus vond plaats op 1 oktober 1929 en werd bezocht door 64 mannelijke cursisten. De lessen werden gegeven bij de Zuster Carmelitessen aan het Wilhelminapark en het lidmaatschap bedroeg in het begin fl.5,00, in die tijd een niet gering bedrag voor veel mensen. Op de foto hangt de EHBO vlag boven de bestuursleden. Tweede van rechts is mejuffouw C. Smulders uit de Goirkestraat 30. - Foto's & Kaarten

Goirkestraat, Tilburg. Viering van het 5-jarig bestaan van de EHBO - vereniging Petrus Donders, Tilburg. Het was toen de enige EHBO vereniging in Tilburg en had meer dan 200 leden. De organisatie verzorgde / verzorgt EHBO (herhalings) lessen. Het belangrijkste kenmerk van de vereniging is 'Persoonsgericht werken'. De 1e cursus vond plaats op 1 oktober 1929 en werd bezocht door 64 mannelijke cursisten. De lessen werden gegeven bij de Zuster Carmelitessen aan het Wilhelminapark en het lidmaatschap bedroeg in het begin fl.5,00, in die tijd een niet gering bedrag voor veel mensen. Op de foto hangt de EHBO vlag boven de bestuursleden. Tweede van rechts is mejuffouw C. Smulders uit de Goirkestraat 30.

Fotonummer["652453"]
PlaatsTilburg
Straat["Goirkestraat"]
WijkGoirke
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingGoirkestraat, Tilburg. Viering van het 5-jarig bestaan van de EHBO - vereniging Petrus Donders, Tilburg. Het was toen de enige EHBO vereniging in Tilburg en had meer dan 200 leden. De organisatie verzorgde / verzorgt EHBO (herhalings) lessen. Het belangrijkste kenmerk van de vereniging is 'Persoonsgericht werken'. De 1e cursus vond plaats op 1 oktober 1929 en werd bezocht door 64 mannelijke cursisten. De lessen werden gegeven bij de Zuster Carmelitessen aan het Wilhelminapark en het lidmaatschap bedroeg in het begin fl.5,00, in die tijd een niet gering bedrag voor veel mensen. Op de foto hangt de EHBO vlag boven de bestuursleden. Tweede van rechts is mejuffouw C. Smulders uit de Goirkestraat 30.
AnnotatieE.H,B.O. vereniging Petrus Donders
Datum["11-03-1934"]

652453 - Goirkestraat, Tilburg. Viering van het 5-jarig bestaan van de EHBO - vereniging Petrus Donders, Tilburg. Het was toen de enige EHBO vereniging in Tilburg en had  meer dan 200 leden. De organisatie verzorgde / verzorgt EHBO (herhalings) lessen. Het belangrijkste kenmerk van de vereniging is 'Persoonsgericht werken'. De 1e cursus vond plaats op 1 oktober 1929 en werd bezocht door 64 mannelijke cursisten. De lessen werden gegeven bij de Zuster Carmelitessen aan het Wilhelminapark en het lidmaatschap bedroeg in het begin fl.5,00, in die tijd een niet gering bedrag voor veel mensen. Op de foto hangt de EHBO vlag boven de bestuursleden. Tweede van rechts is mejuffouw C. Smulders uit de Goirkestraat 30.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag