006485 - Het gouden huwelijksfeest van Henricus Beers en Wilhelmina Hamers te Tilburg. De hele buurt in feestgewaad, een ereboog, guirlandes, vlaggen, lampions en bloemen. Vóór de woning een baldakijn versierd door een damescomité en een veertigtal bruidsmeisjes die het geheel opluisterden. `s Avonds een serenade van de Harmonie "Exelsior" kortom, een onvergetelijke dag voor het gouden paar. - Foto's & Kaarten

Het gouden huwelijksfeest van Henricus Beers en Wilhelmina Hamers te Tilburg. De hele buurt in feestgewaad, een ereboog, guirlandes, vlaggen, lampions en bloemen. Vóór de woning een baldakijn versierd door een damescomité en een veertigtal bruidsmeisjes die het geheel opluisterden. `s Avonds een serenade van de Harmonie "Exelsior" kortom, een onvergetelijke dag voor het gouden paar.

Fotonummer["006485"]
PlaatsTilburg
Uiterlijke vormdocument
OmschrijvingHet gouden huwelijksfeest van Henricus Beers en Wilhelmina Hamers te Tilburg. De hele buurt in feestgewaad, een ereboog, guirlandes, vlaggen, lampions en bloemen. Vóór de woning een baldakijn versierd door een damescomité en een veertigtal bruidsmeisjes die het geheel opluisterden. `s Avonds een serenade van de Harmonie "Exelsior" kortom, een onvergetelijke dag voor het gouden paar.
Datum["05-06-1908"]

006485 - Het gouden huwelijksfeest van Henricus Beers en Wilhelmina Hamers te Tilburg. De hele buurt in feestgewaad, een ereboog, guirlandes, vlaggen, lampions en bloemen. Vóór de woning een baldakijn versierd door een damescomité en een veertigtal bruidsmeisjes die het geheel opluisterden. `s Avonds een serenade van de Harmonie "Exelsior" kortom, een onvergetelijke dag voor het gouden paar.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag