044502 - Ereboog aan de Hoevenseweg met op de achtergrond de voormalige kerk van O.L.V. van Lourdes (Koningshoeven) op de dag van de inwijding door mgr. Diepen. Op de boog staat: "Doorl. Kerkvorst kom het christenvolk verblijden en wil dit kerkgebouw tot huis des Heeren wijden". - Foto's & Kaarten

Ereboog aan de Hoevenseweg met op de achtergrond de voormalige kerk van O.L.V. van Lourdes (Koningshoeven) op de dag van de inwijding door mgr. Diepen. Op de boog staat: "Doorl. Kerkvorst kom het christenvolk verblijden en wil dit kerkgebouw tot huis des Heeren wijden".

Fotonummer["044502"]
PlaatsTilburg
Straat["Hoevenseweg"]
WijkHoevenseweg
Herkomstarchief parochie Koningshoeven (1078)
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingEreboog aan de Hoevenseweg met op de achtergrond de voormalige kerk van O.L.V. van Lourdes (Koningshoeven) op de dag van de inwijding door mgr. Diepen. Op de boog staat: "Doorl. Kerkvorst kom het christenvolk verblijden en wil dit kerkgebouw tot huis des Heeren wijden".
AnnotatieNTC 24.10.1922
Datum["21-10-1922"]

044502 - Ereboog aan de Hoevenseweg met op de achtergrond de voormalige kerk van O.L.V. van Lourdes (Koningshoeven) op de dag van de inwijding door mgr. Diepen. Op de boog staat: "Doorl. Kerkvorst kom het christenvolk verblijden en wil dit kerkgebouw tot huis des Heeren wijden".
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag