052825 - Volt. Sportvereniging afd. korfbal ? Vermoedelijk in 1935 op het terrein aan de Groenstraat. Op de achtergrond links de afd. metaalwaren en rechts het van golfplaten gemaakte magazijn wat in 1958 is afgebroken t.b.v. de nieuwbouw van hal Z. Vooraan links Dhr. Chr. Boeren. Men ziet overigens ook gymnastiek en atletiek attributen. Vandaar de naam S.V. Is sportvereniging? - Foto's & Kaarten

Volt. Sportvereniging afd. korfbal ? Vermoedelijk in 1935 op het terrein aan de Groenstraat. Op de achtergrond links de afd. metaalwaren en rechts het van golfplaten gemaakte magazijn wat in 1958 is afgebroken t.b.v. de nieuwbouw van hal Z. Vooraan links Dhr. Chr. Boeren. Men ziet overigens ook gymnastiek en atletiek attributen. Vandaar de naam S.V. Is sportvereniging?

Fotonummer["052825"]
PlaatsTilburg
Straat["Groenstraat"]
FotograafNN
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Sportvereniging afd. korfbal ? Vermoedelijk in 1935 op het terrein aan de Groenstraat. Op de achtergrond links de afd. metaalwaren en rechts het van golfplaten gemaakte magazijn wat in 1958 is afgebroken t.b.v. de nieuwbouw van hal Z. Vooraan links Dhr. Chr. Boeren. Men ziet overigens ook gymnastiek en atletiek attributen. Vandaar de naam S.V. Is sportvereniging?
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo bldz. 40
Datum["1935"]

052825 - Volt. Sportvereniging afd. korfbal ? Vermoedelijk in 1935 op het terrein aan de Groenstraat. Op de achtergrond links de afd. metaalwaren en rechts het van golfplaten gemaakte magazijn wat in 1958 is afgebroken t.b.v. de nieuwbouw van hal Z. Vooraan links Dhr. Chr. Boeren.
Men ziet overigens ook gymnastiek en atletiek attributen. Vandaar de naam S.V. Is sportvereniging?
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag