010765 - de Vensche pad, later Emmastraat. Links hoek Emmastraat-Sophiastraat. In het hoekpand was tot de verhuizing naar Goirle in 1957 koekfabriek AHO (Adrianus Huijbregts-Ooms) gevestigd. Stichter van het bedrijf was Adrianus Huijbregts uit Lage Mierde, die zijn kennis opdeed bij de firma Van de Pas aan de Willem II-straat. In 1910 nam N. Claassen de zaak over. - Foto's & Kaarten

de Vensche pad, later Emmastraat. Links hoek Emmastraat-Sophiastraat. In het hoekpand was tot de verhuizing naar Goirle in 1957 koekfabriek AHO (Adrianus Huijbregts-Ooms) gevestigd. Stichter van het bedrijf was Adrianus Huijbregts uit Lage Mierde, die zijn kennis opdeed bij de firma Van de Pas aan de Willem II-straat. In 1910 nam N. Claassen de zaak over.

Fotonummer["010765"]
PlaatsTilburg
Straat["Emmastraat"]
Uiterlijke vormansichtkaart
Omschrijvingde Vensche pad, later Emmastraat. Links hoek Emmastraat-Sophiastraat. In het hoekpand was tot de verhuizing naar Goirle in 1957 koekfabriek AHO (Adrianus Huijbregts-Ooms) gevestigd. Stichter van het bedrijf was Adrianus Huijbregts uit Lage Mierde, die zijn kennis opdeed bij de firma Van de Pas aan de Willem II-straat. In 1910 nam N. Claassen de zaak over.
Datum["1901"]

010765 - de Vensche pad, later Emmastraat. Links hoek Emmastraat-Sophiastraat. In het hoekpand was tot de verhuizing naar Goirle in 1957 koekfabriek AHO (Adrianus Huijbregts-Ooms) gevestigd.Stichter van het bedrijf was Adrianus Huijbregts uit Lage Mierde, die zijn kennis opdeed bij de firma Van de Pas aan de Willem II-straat. In 1910 nam N. Claassen de zaak over.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag