058823 - Het dorp bezat een tamelijk goede haven waaraan in de vorige eeuw een scheepswerf was gevestigd. Hier werden de zogenaamde 's Gravenmoerse aken op stapel gezet , ook wel geubels genoemd. Het café en huis van Tak, gelegen aan deze haven ziet u op de foto omstreeks 1900. De Havenkade herinnert aan deze tijd. - Foto's & Kaarten

Het dorp bezat een tamelijk goede haven waaraan in de vorige eeuw een scheepswerf was gevestigd. Hier werden de zogenaamde 's Gravenmoerse aken op stapel gezet , ook wel geubels genoemd. Het café en huis van Tak, gelegen aan deze haven ziet u op de foto omstreeks 1900. De Havenkade herinnert aan deze tijd.

Fotonummer["058823"]
Plaats's Gravenmoer
Straat["Molendijk"]
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHet dorp bezat een tamelijk goede haven waaraan in de vorige eeuw een scheepswerf was gevestigd. Hier werden de zogenaamde 's Gravenmoerse aken op stapel gezet , ook wel geubels genoemd. Het café en huis van Tak, gelegen aan deze haven ziet u op de foto omstreeks 1900. De Havenkade herinnert aan deze tijd.
Datum["1900"]

058823 - Het dorp bezat een tamelijk goede haven waaraan in de vorige eeuw een scheepswerf was gevestigd. Hier werden de zogenaamde 's Gravenmoerse aken op stapel gezet , ook wel geubels genoemd. Het café en huis van Tak, gelegen aan deze haven ziet u  op de foto omstreeks 1900. De Havenkade herinnert aan deze tijd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag