045154 - Op 7 oktober 1960 was juffrouw Meggehammer 25 jaar "cheffin van de kelder" van het warenhuis V. & D. aan de Heuvelstraat. Zij zit in het midden met een certificaat in haar hand. Zittend links van haar juffrouw Massuger, plaatsvervangend cheffin, Verder zittend op de stoelleuning rechts Ans Picocrie. Zittend op de grond geheel rechts Toos van Lieshout. Op de laatste rij vijfde van links Anna Neggers, rechts van haar Toos van Gorp, twee plaatsen verder naar rechts juffrouw Jacobs. De V. & D waar deze dames werkten, zou enkele jaren later, op 10 augustus 1965, tot de grond toe afbranden. - Foto's & Kaarten

Op 7 oktober 1960 was juffrouw Meggehammer 25 jaar "cheffin van de kelder" van het warenhuis V. & D. aan de Heuvelstraat. Zij zit in het midden met een certificaat in haar hand. Zittend links van haar juffrouw Massuger, plaatsvervangend cheffin, Verder zittend op de stoelleuning rechts Ans Picocrie. Zittend op de grond geheel rechts Toos van Lieshout. Op de laatste rij vijfde van links Anna Neggers, rechts van haar Toos van Gorp, twee plaatsen verder naar rechts juffrouw Jacobs. De V. & D waar deze dames werkten, zou enkele jaren later, op 10 augustus 1965, tot de grond toe afbranden.

Fotonummer["045154"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvelstraat"]
WijkCentrum
FotograafA. van Beurden (Leo van Beurden)
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOp 7 oktober 1960 was juffrouw Meggehammer 25 jaar "cheffin van de kelder" van het warenhuis V. & D. aan de Heuvelstraat. Zij zit in het midden met een certificaat in haar hand. Zittend links van haar juffrouw Massuger, plaatsvervangend cheffin, Verder zittend op de stoelleuning rechts Ans Picocrie. Zittend op de grond geheel rechts Toos van Lieshout. Op de laatste rij vijfde van links Anna Neggers, rechts van haar Toos van Gorp, twee plaatsen verder naar rechts juffrouw Jacobs. De V. & D waar deze dames werkten, zou enkele jaren later, op 10 augustus 1965, tot de grond toe afbranden.
AnnotatieBrabants Dagblad, rubriek Weerzien, 28.3.2001, idem 10.8.2005.
Datum["07-10-1960"]

045154 - Op 7 oktober 1960 was juffrouw Meggehammer 25 jaar "cheffin van de kelder" van het warenhuis V. & D. aan de Heuvelstraat. Zij zit in het midden met een certificaat in haar hand. Zittend links van haar juffrouw Massuger, plaatsvervangend cheffin, Verder zittend op de stoelleuning rechts Ans Picocrie. Zittend op de grond geheel rechts Toos van Lieshout. Op de laatste rij vijfde van links Anna Neggers, rechts van haar Toos van Gorp, twee plaatsen verder naar rechts juffrouw Jacobs. De V. & D waar deze dames werkten, zou enkele jaren later, op 10 augustus 1965, tot de grond toe afbranden.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag