007026 - Opa Frans van Hest en zijn gezin omstreeks 1916. Van links naar rechts staande: Martina, ingekwartierde soldaat en Jana. Zittend middenrij: Miet, frans van Hest sr., Marie van Alphen, Wim, Jan en Frans jr. Zittend op de voorgrond: Anna en Toon. - Foto's & Kaarten

Opa Frans van Hest en zijn gezin omstreeks 1916. Van links naar rechts staande: Martina, ingekwartierde soldaat en Jana. Zittend middenrij: Miet, frans van Hest sr., Marie van Alphen, Wim, Jan en Frans jr. Zittend op de voorgrond: Anna en Toon.

Fotonummer["007026"]
PlaatsTilburg
Herkomstcoll: W. van Hest.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOpa Frans van Hest en zijn gezin omstreeks 1916. Van links naar rechts staande: Martina, ingekwartierde soldaat en Jana. Zittend middenrij: Miet, frans van Hest sr., Marie van Alphen, Wim, Jan en Frans jr. Zittend op de voorgrond: Anna en Toon.
AnnotatieTilburg nr. 7 1987, p. 84
Datum["1916"]

007026 - Opa Frans van Hest en zijn gezin omstreeks 1916. Van links naar rechts staande: Martina, ingekwartierde soldaat en Jana. Zittend middenrij: Miet, frans van Hest sr., Marie van Alphen, Wim, Jan en Frans jr. Zittend op de voorgrond: Anna en Toon.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag