037050 - Spoorwegen, Centrale Werkplaats, Atelier, NS.: De ploeg Bogers bij locomotief 6101 omstreeks 1945. Op de tenderbak Jan van de Putte. Onder de kap v.l.n.r.: Kees van de Berg en Jac Schoonen. Staand v.l.n.r.: Janus van Loon, Janus Bogers,Jan van de Pas, Jan Terwolbeek, Sjef Briare, Frits Hendrikusse, Willem van Huijgenvoort, Hageman, Duursma, Lance, Sjef de Beer, Sjef Smulders en Frans van Hees. - Foto's & Kaarten

Spoorwegen, Centrale Werkplaats, Atelier, NS.: De ploeg Bogers bij locomotief 6101 omstreeks 1945. Op de tenderbak Jan van de Putte. Onder de kap v.l.n.r.: Kees van de Berg en Jac Schoonen. Staand v.l.n.r.: Janus van Loon, Janus Bogers,Jan van de Pas, Jan Terwolbeek, Sjef Briare, Frits Hendrikusse, Willem van Huijgenvoort, Hageman, Duursma, Lance, Sjef de Beer, Sjef Smulders en Frans van Hees.

Fotonummer["037050"]
PlaatsTilburg
FotograafHees, Frans van
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSpoorwegen, Centrale Werkplaats, Atelier, NS.: De ploeg Bogers bij locomotief 6101 omstreeks 1945. Op de tenderbak Jan van de Putte. Onder de kap v.l.n.r.: Kees van de Berg en Jac Schoonen. Staand v.l.n.r.: Janus van Loon, Janus Bogers,Jan van de Pas, Jan Terwolbeek, Sjef Briare, Frits Hendrikusse, Willem van Huijgenvoort, Hageman, Duursma, Lance, Sjef de Beer, Sjef Smulders en Frans van Hees.
Datum["1945"]

037050 - Spoorwegen, Centrale Werkplaats, Atelier, NS.: De ploeg Bogers bij locomotief 6101 omstreeks 1945. Op de tenderbak Jan van de Putte. Onder de kap v.l.n.r.: Kees van de Berg en Jac Schoonen.  Staand v.l.n.r.: Janus van Loon, Janus Bogers,Jan van de Pas, Jan Terwolbeek, Sjef Briare, Frits Hendrikusse, Willem van Huijgenvoort, Hageman, Duursma, Lance, Sjef de Beer, Sjef Smulders en Frans van Hees.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag