050816 - Foto gemaakt in een van de vergaderzalen van Bureau van Spaendonck, later Corpachuis, thans geheten Wissenraet van Spaendonck, aan het Reitseplein. De Kamer van Koophandel heeft ook enige tijd "ingewoond" bij Bureau van Spaendonck, dat in de Willem II straat begonnen is. Derde en vierde van rechts Toon van Gerwen en zijn broer Jan. Jan Swinkels, tweede van rechts, was de secretaris van het Bureau, tevens wethouder in Berkel-Enschot. De aanleiding voor de vergadering is niet bekend. Mogelijk: overdracht voorzittershamer.. - Foto's & Kaarten

Foto gemaakt in een van de vergaderzalen van Bureau van Spaendonck, later Corpachuis, thans geheten Wissenraet van Spaendonck, aan het Reitseplein. De Kamer van Koophandel heeft ook enige tijd "ingewoond" bij Bureau van Spaendonck, dat in de Willem II straat begonnen is. Derde en vierde van rechts Toon van Gerwen en zijn broer Jan. Jan Swinkels, tweede van rechts, was de secretaris van het Bureau, tevens wethouder in Berkel-Enschot. De aanleiding voor de vergadering is niet bekend. Mogelijk: overdracht voorzittershamer..

Fotonummer["050816"]
PlaatsTilburg
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFoto gemaakt in een van de vergaderzalen van Bureau van Spaendonck, later Corpachuis, thans geheten Wissenraet van Spaendonck, aan het Reitseplein. De Kamer van Koophandel heeft ook enige tijd "ingewoond" bij Bureau van Spaendonck, dat in de Willem II straat begonnen is. Derde en vierde van rechts Toon van Gerwen en zijn broer Jan. Jan Swinkels, tweede van rechts, was de secretaris van het Bureau, tevens wethouder in Berkel-Enschot. De aanleiding voor de vergadering is niet bekend. Mogelijk: overdracht voorzittershamer..
AnnotatieRubriek Weerzien, door Jeroen Ketelaars, in: Brabants Dagblad, ed. Tilburg, ma. 27-7-2015, getiteld: "Aan tafel bij Van Spaendonck".
Datum["05-1970"]

050816 - Foto gemaakt in een van de vergaderzalen van Bureau van Spaendonck, later Corpachuis, thans geheten Wissenraet van Spaendonck, aan het Reitseplein. De Kamer van Koophandel heeft ook enige tijd "ingewoond" bij Bureau van Spaendonck, dat in de Willem II straat begonnen is.
Derde en vierde van rechts Toon van Gerwen en zijn broer Jan. Jan Swinkels, tweede van rechts, was de secretaris van het Bureau, tevens wethouder in Berkel-Enschot. De aanleiding voor de vergadering is niet bekend. Mogelijk: 
overdracht voorzittershamer..
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag