065166 - GGD, Gemeentelijke Gezondheidsdienst. Op de foto genomen in de Boterhal o.a. L. de Kuijer verpleger, Looijmans, D. Commandeur verpleger, v.d. Bosch, dr.J. Gimbrere arts en directeur van de GGD en de schoolarts later oogarts dr. Bahlmann. Verdere gegevens omtrent plaats op de foto en functie zijn niet bekend. - Foto's & Kaarten

GGD, Gemeentelijke Gezondheidsdienst. Op de foto genomen in de Boterhal o.a. L. de Kuijer verpleger, Looijmans, D. Commandeur verpleger, v.d. Bosch, dr.J. Gimbrere arts en directeur van de GGD en de schoolarts later oogarts dr. Bahlmann. Verdere gegevens omtrent plaats op de foto en functie zijn niet bekend.

Fotonummer["065166"]
PlaatsTilburg
Straat["Markt"]
WijkCentrum
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingGGD, Gemeentelijke Gezondheidsdienst. Op de foto genomen in de Boterhal o.a. L. de Kuijer verpleger, Looijmans, D. Commandeur verpleger, v.d. Bosch, dr.J. Gimbrere arts en directeur van de GGD en de schoolarts later oogarts dr. Bahlmann. Verdere gegevens omtrent plaats op de foto en functie zijn niet bekend.
Datum["1922"]

065166 - GGD, Gemeentelijke Gezondheidsdienst. 
Op de foto  genomen in de Boterhal o.a. L. de Kuijer  verpleger, Looijmans,  D. Commandeur  verpleger, v.d. Bosch, dr.J. Gimbrere arts en directeur van de GGD en de schoolarts later oogarts dr. Bahlmann.  Verdere gegevens omtrent plaats op de foto en functie zijn niet bekend.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag