054152 - Voetbal. De Tilburgse Sport Vereniging Noad speelde in het seizoen 1931-1932 in afdeling IV van de zuidelijke le klasse. Op de foto een Noad-elftal voor een wedstrijd in Eindhoven. De spelers zijn: staande v.l.n.r. J. van Grinsven, A. Witters, C. Remmers, H. van Tilburg, W. Franken en C. Smits de Leeuw. Zittend v.l.n.r. J. van Pelt, J. Jansen, M. de Kok, C. Hessels en C. Bertens. - Foto's & Kaarten

Voetbal. De Tilburgse Sport Vereniging Noad speelde in het seizoen 1931-1932 in afdeling IV van de zuidelijke le klasse. Op de foto een Noad-elftal voor een wedstrijd in Eindhoven. De spelers zijn: staande v.l.n.r. J. van Grinsven, A. Witters, C. Remmers, H. van Tilburg, W. Franken en C. Smits de Leeuw. Zittend v.l.n.r. J. van Pelt, J. Jansen, M. de Kok, C. Hessels en C. Bertens.

Fotonummer["054152"]
PlaatsEindhoven
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVoetbal. De Tilburgse Sport Vereniging Noad speelde in het seizoen 1931-1932 in afdeling IV van de zuidelijke le klasse. Op de foto een Noad-elftal voor een wedstrijd in Eindhoven. De spelers zijn: staande v.l.n.r. J. van Grinsven, A. Witters, C. Remmers, H. van Tilburg, W. Franken en C. Smits de Leeuw. Zittend v.l.n.r. J. van Pelt, J. Jansen, M. de Kok, C. Hessels en C. Bertens.
Datum["1931"]

054152 - Voetbal. De Tilburgse Sport Vereniging Noad speelde in het seizoen 1931-1932 in afdeling IV van de zuidelijke le klasse. Op de foto een Noad-elftal voor een wedstrijd in Eindhoven. De spelers zijn: staande v.l.n.r. J. van Grinsven, A. Witters, C. Remmers, H. van Tilburg, W. Franken en C. Smits de Leeuw. Zittend v.l.n.r. J. van Pelt, J. Jansen, M. de Kok, C. Hessels en C. Bertens.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag