653499 - Straatbeeld. Werkzaamheden op het Korvelplein, wellicht ten behoeve van de aanleg van een stoomtrambaan. Het linkerhuis op de achtergond is van de textielfamilie Diepen - v.d. Voort en dat ernaast van Diepen - Hermans. (Origineel is een stereofoto.) - Foto's & Kaarten

Straatbeeld. Werkzaamheden op het Korvelplein, wellicht ten behoeve van de aanleg van een stoomtrambaan. Het linkerhuis op de achtergond is van de textielfamilie Diepen - v.d. Voort en dat ernaast van Diepen - Hermans. (Origineel is een stereofoto.)

Fotonummer["653499"]
PlaatsTilburg
Straat["Korvelplein"]
WijkKorvel
FotograafRudolf Diepen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingStraatbeeld. Werkzaamheden op het Korvelplein, wellicht ten behoeve van de aanleg van een stoomtrambaan. Het linkerhuis op de achtergond is van de textielfamilie Diepen - v.d. Voort en dat ernaast van Diepen - Hermans. (Origineel is een stereofoto.)
AnnotatieStereofoto's zijn onderdeel van het archief van de familie Diepen.
Datum["1905"]

653499 - Straatbeeld. Werkzaamheden op het Korvelplein, wellicht ten behoeve van de aanleg van een stoomtrambaan. Het linkerhuis op de achtergond is van de textielfamilie Diepen - v.d. Voort en dat ernaast van Diepen - Hermans. (Origineel is een stereofoto.)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag