001425 - Achterzijde van het retraitehuis en klooster van O.L.V. van het Cenakel aan de Koningshoeven, nu Kempenbaan. De kaart is gericht aan 'jongeheer' Fransje Keve in 's-Hertogenbosch en afkomstig van 'heeroom pater', die retraites gaf in het retraitehuis. - Foto's & Kaarten

Achterzijde van het retraitehuis en klooster van O.L.V. van het Cenakel aan de Koningshoeven, nu Kempenbaan. De kaart is gericht aan 'jongeheer' Fransje Keve in 's-Hertogenbosch en afkomstig van 'heeroom pater', die retraites gaf in het retraitehuis.

Fotonummer["001425"]
PlaatsTilburg
Straat["Cenakel"]
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingAchterzijde van het retraitehuis en klooster van O.L.V. van het Cenakel aan de Koningshoeven, nu Kempenbaan. De kaart is gericht aan 'jongeheer' Fransje Keve in 's-Hertogenbosch en afkomstig van 'heeroom pater', die retraites gaf in het retraitehuis.
Huisnummer1
Datum["1914"]

001425 - Achterzijde van het retraitehuis en klooster van O.L.V. van het Cenakel aan de Koningshoeven, nu Kempenbaan. De kaart is gericht aan 'jongeheer' Fransje Keve in 's-Hertogenbosch en afkomstig van 'heeroom pater', die retraites gaf in het retraitehuis.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag