009023 - optocht H. Kindsheid parochie 't Goirke. Foto genomen aan het Wilhelminapark. op de achtergrond stalhouderij 'Wilhelmina' van J.J. Denissen, gevestigd Wilhelminapark nr. 127, die vroeger aan de Noordstraat heeft gezeten in het Noord-Brabants koffiehuis. - Foto's & Kaarten

optocht H. Kindsheid parochie 't Goirke. Foto genomen aan het Wilhelminapark. op de achtergrond stalhouderij 'Wilhelmina' van J.J. Denissen, gevestigd Wilhelminapark nr. 127, die vroeger aan de Noordstraat heeft gezeten in het Noord-Brabants koffiehuis.

Fotonummer["009023"]
PlaatsTilburg
Straat["Wilhelminapark"]
HerkomstCollectie K.D.C. Nijmegen
Uiterlijke vormfoto
Omschrijvingoptocht H. Kindsheid parochie 't Goirke. Foto genomen aan het Wilhelminapark. op de achtergrond stalhouderij 'Wilhelmina' van J.J. Denissen, gevestigd Wilhelminapark nr. 127, die vroeger aan de Noordstraat heeft gezeten in het Noord-Brabants koffiehuis.
Datum["1920"]

009023 - optocht H. Kindsheid parochie 't Goirke. Foto genomen aan het Wilhelminapark. op de achtergrond stalhouderij 'Wilhelmina' van J.J. Denissen, gevestigd Wilhelminapark nr. 127, die vroeger aan de Noordstraat heeft gezeten in het Noord-Brabants koffiehuis.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag