038897 - Volt. Zuid. Elektro Technisch Laboratorium E.T.Lab gebouw S. Ca. 1965. ( Links in het midden hangt een poster van Eddy Merkx die destijds erg populair was als wielrenner.) Hier niet goed zichtbaar maar met een loupe op de orginele foto wel, zien we dat een productie- kalender is afgestreept t.m. augustus, het zal dus ongeveer begin september zijn. Waarschijnlijk heeft de man in het midden, wit overhemd en donkere stropdas, Nico Spee iets te vieren. Op de foto links van hem, zittend, Ko Geerts. Op de rug te zien 3e van links Guus Buijs. 7e vanaf Spee naar rechts van Bossum destijds ass. afd.chef van de werkplaats. In het midden met bril Ad Lemmens en direkt achter hem Henk de Wit. Geheel rechts met lichte stofjas Ad Diepens. Later viel deze afdeling onder E.B.M., Elektrische Bedrijfsmechanisatie en nog later onder Productie Systemen en Automatisering, P.S.&A. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Elektro Technisch Laboratorium E.T.Lab gebouw S. Ca. 1965. ( Links in het midden hangt een poster van Eddy Merkx die destijds erg populair was als wielrenner.) Hier niet goed zichtbaar maar met een loupe op de orginele foto wel, zien we dat een productie- kalender is afgestreept t.m. augustus, het zal dus ongeveer begin september zijn. Waarschijnlijk heeft de man in het midden, wit overhemd en donkere stropdas, Nico Spee iets te vieren. Op de foto links van hem, zittend, Ko Geerts. Op de rug te zien 3e van links Guus Buijs. 7e vanaf Spee naar rechts van Bossum destijds ass. afd.chef van de werkplaats. In het midden met bril Ad Lemmens en direkt achter hem Henk de Wit. Geheel rechts met lichte stofjas Ad Diepens. Later viel deze afdeling onder E.B.M., Elektrische Bedrijfsmechanisatie en nog later onder Productie Systemen en Automatisering, P.S.&A.

Fotonummer["038897"]
PlaatsTilburg
Straat["Groenstraat"]
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Elektro Technisch Laboratorium E.T.Lab gebouw S. Ca. 1965. ( Links in het midden hangt een poster van Eddy Merkx die destijds erg populair was als wielrenner.) Hier niet goed zichtbaar maar met een loupe op de orginele foto wel, zien we dat een productie- kalender is afgestreept t.m. augustus, het zal dus ongeveer begin september zijn. Waarschijnlijk heeft de man in het midden, wit overhemd en donkere stropdas, Nico Spee iets te vieren. Op de foto links van hem, zittend, Ko Geerts. Op de rug te zien 3e van links Guus Buijs. 7e vanaf Spee naar rechts van Bossum destijds ass. afd.chef van de werkplaats. In het midden met bril Ad Lemmens en direkt achter hem Henk de Wit. Geheel rechts met lichte stofjas Ad Diepens. Later viel deze afdeling onder E.B.M., Elektrische Bedrijfsmechanisatie en nog later onder Productie Systemen en Automatisering, P.S.&A.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo blz. 40.
Huisnummer139
Datum["1965"]

038897 - Volt. Zuid. Elektro Technisch Laboratorium E.T.Lab gebouw S. Ca. 1965. ( Links in het midden hangt een poster van Eddy Merkx die destijds erg populair was als wielrenner.) Hier niet goed zichtbaar maar met een loupe op de orginele foto wel, zien we dat een productie- kalender is afgestreept t.m. augustus, het zal dus ongeveer begin september zijn. Waarschijnlijk heeft de man in het midden, wit overhemd en donkere stropdas, Nico Spee iets te vieren. Op de foto links van hem, zittend, Ko Geerts. Op de rug te zien 3e van links Guus Buijs. 7e vanaf Spee naar  rechts van Bossum destijds ass. afd.chef van de werkplaats. In het midden met bril Ad Lemmens en direkt achter hem Henk de Wit. Geheel rechts met lichte stofjas Ad Diepens. Later viel deze afdeling onder E.B.M., Elektrische Bedrijfsmechanisatie en nog later onder Productie Systemen en Automatisering, P.S.&A.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag