051948 - Hoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Eerste Tilburgse Hogeschooldag. Heden werd de eerste Tilburgse Hogeschooldag gehouden. Men weet dat op instignatie van Prof. dr. Martinus J.H. Cobbenhagen is opgericht de Tilburgse Academische Ecomische Kring, Kortweg T.A.E.K. genoemd. Deze organisatie telt zich ten doel een band te leggen tussen afgestudeerden en de Hogeschool, zowel van wetenschappelijk als van anderen aard en het organiseren van een jaarlijkse Hogeschooldag. Voorzitter van T.E.A.K. is drs. P. Berkum die een rede voert en een verband legt met de instelling van het instituut van de Tilburgse Hogeschooldagen. Op de foto Prof. dr. J.E. de Quay aan de lopende band. - Foto's & Kaarten

Hoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Eerste Tilburgse Hogeschooldag. Heden werd de eerste Tilburgse Hogeschooldag gehouden. Men weet dat op instignatie van Prof. dr. Martinus J.H. Cobbenhagen is opgericht de Tilburgse Academische Ecomische Kring, Kortweg T.A.E.K. genoemd. Deze organisatie telt zich ten doel een band te leggen tussen afgestudeerden en de Hogeschool, zowel van wetenschappelijk als van anderen aard en het organiseren van een jaarlijkse Hogeschooldag. Voorzitter van T.E.A.K. is drs. P. Berkum die een rede voert en een verband legt met de instelling van het instituut van de Tilburgse Hogeschooldagen. Op de foto Prof. dr. J.E. de Quay aan de lopende band.

Fotonummer["051948"]
PlaatsTilburg
Straat["Bosscheweg"]
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Eerste Tilburgse Hogeschooldag. Heden werd de eerste Tilburgse Hogeschooldag gehouden. Men weet dat op instignatie van Prof. dr. Martinus J.H. Cobbenhagen is opgericht de Tilburgse Academische Ecomische Kring, Kortweg T.A.E.K. genoemd. Deze organisatie telt zich ten doel een band te leggen tussen afgestudeerden en de Hogeschool, zowel van wetenschappelijk als van anderen aard en het organiseren van een jaarlijkse Hogeschooldag. Voorzitter van T.E.A.K. is drs. P. Berkum die een rede voert en een verband legt met de instelling van het instituut van de Tilburgse Hogeschooldagen. Op de foto Prof. dr. J.E. de Quay aan de lopende band.
Annotatiekrant NvhZ: Datum 13-06-1934.
Datum["13-06-1934"]

051948 - Hoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Eerste Tilburgse Hogeschooldag. Heden werd de eerste Tilburgse Hogeschooldag gehouden. Men weet dat op instignatie van Prof. dr. Martinus J.H. Cobbenhagen is opgericht de Tilburgse Academische Ecomische Kring, Kortweg T.A.E.K. genoemd. Deze organisatie telt zich ten doel een band te leggen tussen afgestudeerden en de Hogeschool, zowel van wetenschappelijk als van anderen aard en het organiseren van een jaarlijkse Hogeschooldag. Voorzitter van T.E.A.K. is drs. P. Berkum die een rede voert en een verband legt met de instelling van het instituut van de Tilburgse Hogeschooldagen. Op de foto Prof. dr. J.E. de Quay aan de lopende band.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag