200116 - Het wagenpark van de generale staf van het Nederlandse leger. De auto's zijn gevorderd bij garage Knegtel. Ze staan voor hotel de Gouden Zwaan aan de Heuvel, het hoofdkwartier van de generale staf. Op de middelste van de vijf auto´s die te zien zijn staat de koninklijke standaard van Wilhelmina, hoewel er niks bekend is over koninklijk bezoek in Brabant in augustus 1914.. - Foto's & Kaarten

Het wagenpark van de generale staf van het Nederlandse leger. De auto's zijn gevorderd bij garage Knegtel. Ze staan voor hotel de Gouden Zwaan aan de Heuvel, het hoofdkwartier van de generale staf. Op de middelste van de vijf auto´s die te zien zijn staat de koninklijke standaard van Wilhelmina, hoewel er niks bekend is over koninklijk bezoek in Brabant in augustus 1914..

Fotonummer["200116"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvel"]
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHet wagenpark van de generale staf van het Nederlandse leger. De auto's zijn gevorderd bij garage Knegtel. Ze staan voor hotel de Gouden Zwaan aan de Heuvel, het hoofdkwartier van de generale staf. Op de middelste van de vijf auto´s die te zien zijn staat de koninklijke standaard van Wilhelmina, hoewel er niks bekend is over koninklijk bezoek in Brabant in augustus 1914..
Datum["11-08-1914"]

200116 - Het wagenpark van de generale staf van het Nederlandse leger. De auto's zijn gevorderd bij garage Knegtel. Ze staan voor hotel de Gouden Zwaan aan de Heuvel, het hoofdkwartier van de generale staf. Op de middelste van de vijf auto´s die te zien zijn staat de koninklijke standaard van Wilhelmina, hoewel er niks bekend is over koninklijk bezoek in Brabant in augustus 1914..
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag