057987 - Gilze, In 1902 was de Ridderstraat een nog onverharde weg. Rechts voor de bakkerij van Volders staat Marianus van de Wildedenberg (met hond). Links op de voorgrond voor zijn woning de sigarenmaker S. Mallo met zijn dochters, vervolgens de kleermaker C. Botermans met zijn echtgenote en hiernaast de woning van de schilder W. Coppens. - Foto's & Kaarten

Gilze, In 1902 was de Ridderstraat een nog onverharde weg. Rechts voor de bakkerij van Volders staat Marianus van de Wildedenberg (met hond). Links op de voorgrond voor zijn woning de sigarenmaker S. Mallo met zijn dochters, vervolgens de kleermaker C. Botermans met zijn echtgenote en hiernaast de woning van de schilder W. Coppens.

Fotonummer["057987"]
PlaatsGilze
Straat["Ridderstraat"]
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingGilze, In 1902 was de Ridderstraat een nog onverharde weg. Rechts voor de bakkerij van Volders staat Marianus van de Wildedenberg (met hond). Links op de voorgrond voor zijn woning de sigarenmaker S. Mallo met zijn dochters, vervolgens de kleermaker C. Botermans met zijn echtgenote en hiernaast de woning van de schilder W. Coppens.
Datum["1902"]

057987 - Gilze, In 1902 was de Ridderstraat een nog onverharde weg. Rechts voor de bakkerij van Volders staat Marianus van de Wildedenberg (met hond). Links op de voorgrond voor zijn woning de sigarenmaker S. Mallo met zijn dochters, vervolgens de kleermaker C. Botermans met zijn echtgenote en hiernaast de woning van de schilder W. Coppens.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag