050953 - De kapel van het Cenakel versierd ter gelegenheid van de viering van de zaligverklaring van de stichteres van de congregatie der zusters van O.L.V. van het Cenakel, Maria Victoria Theresia Coudere. Rechts in het priesterkoor haar versierde portret. - Foto's & Kaarten

De kapel van het Cenakel versierd ter gelegenheid van de viering van de zaligverklaring van de stichteres van de congregatie der zusters van O.L.V. van het Cenakel, Maria Victoria Theresia Coudere. Rechts in het priesterkoor haar versierde portret.

Fotonummer["050953"]
PlaatsTilburg
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe kapel van het Cenakel versierd ter gelegenheid van de viering van de zaligverklaring van de stichteres van de congregatie der zusters van O.L.V. van het Cenakel, Maria Victoria Theresia Coudere. Rechts in het priesterkoor haar versierde portret.
Datum["12-12-1951"]

050953 - De kapel van het Cenakel versierd ter gelegenheid van de viering van de zaligverklaring van de stichteres van de congregatie der zusters van O.L.V. van het Cenakel, Maria Victoria Theresia Coudere. Rechts in het priesterkoor haar versierde portret.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag