050108 - Volt. Zuid. Deze foto is gemaakt bij het afscheid van Dhr. Vollaers als hoofdafdelingschef van de capacitieve fabricagegroep van Volt op 29 october 1971. De productieafdeling Tuners of Kanalenkiezers maakte ook deel uit van deze groep. Afgebeeld is de "staf" van de afdeling tuners t. w.; zittend v.l.n.r.; Mw. Kniknie secretaresse, Dhr. de Beer Montageleider, Dhr. van den Dries hoofdmontageleider, Dhr. Weststrate en Dhr. Schouten montageleider. Staand v.l.n.r. ;de Heren Persoons, de Boer en Otten allen montageleider, Dhr. van Iersel assistent afdelingschef en Dhr. van Roode afdelingschef. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Deze foto is gemaakt bij het afscheid van Dhr. Vollaers als hoofdafdelingschef van de capacitieve fabricagegroep van Volt op 29 october 1971. De productieafdeling Tuners of Kanalenkiezers maakte ook deel uit van deze groep. Afgebeeld is de "staf" van de afdeling tuners t. w.; zittend v.l.n.r.; Mw. Kniknie secretaresse, Dhr. de Beer Montageleider, Dhr. van den Dries hoofdmontageleider, Dhr. Weststrate en Dhr. Schouten montageleider. Staand v.l.n.r. ;de Heren Persoons, de Boer en Otten allen montageleider, Dhr. van Iersel assistent afdelingschef en Dhr. van Roode afdelingschef.

Fotonummer["050108"]
PlaatsTilburg
Straat["Groenstraat"]
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1904 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Deze foto is gemaakt bij het afscheid van Dhr. Vollaers als hoofdafdelingschef van de capacitieve fabricagegroep van Volt op 29 october 1971. De productieafdeling Tuners of Kanalenkiezers maakte ook deel uit van deze groep. Afgebeeld is de "staf" van de afdeling tuners t. w.; zittend v.l.n.r.; Mw. Kniknie secretaresse, Dhr. de Beer Montageleider, Dhr. van den Dries hoofdmontageleider, Dhr. Weststrate en Dhr. Schouten montageleider. Staand v.l.n.r. ;de Heren Persoons, de Boer en Otten allen montageleider, Dhr. van Iersel assistent afdelingschef en Dhr. van Roode afdelingschef.
Huisnummer139
Datum["29-10-1971"]

050108 - Volt. Zuid. Deze foto is gemaakt bij het afscheid van Dhr. Vollaers als hoofdafdelingschef van de capacitieve fabricagegroep van Volt op 29 october 1971. De productieafdeling Tuners of Kanalenkiezers maakte ook deel uit van deze groep. Afgebeeld is de "staf" van de afdeling tuners t. w.; zittend v.l.n.r.;  Mw. Kniknie secretaresse, Dhr. de Beer Montageleider, Dhr. van den Dries hoofdmontageleider, Dhr. Weststrate en Dhr. Schouten montageleider. Staand v.l.n.r. ;de Heren Persoons, de Boer en Otten allen montageleider, Dhr. van Iersel assistent afdelingschef en Dhr. van Roode afdelingschef.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag