056293 - Welpen van de St. Willebrordusgroep te Goirle bij de St. Janskerk ter gelegenheid van het huwelijk van welpenleidster Bep Schalkwijk met Jos van Gils. Links van de bruid de welpenleidsters Spanings en Witters. Rechts van de bruidegom welpenleidster Riet Vekemans-Vermeulen en kapelaan Frik. - Foto's & Kaarten

Welpen van de St. Willebrordusgroep te Goirle bij de St. Janskerk ter gelegenheid van het huwelijk van welpenleidster Bep Schalkwijk met Jos van Gils. Links van de bruid de welpenleidsters Spanings en Witters. Rechts van de bruidegom welpenleidster Riet Vekemans-Vermeulen en kapelaan Frik.

Fotonummer["056293"]
PlaatsGoirle
FotograafFrans van Aarle, Tilburg
Herkomstcoll. J. Vekemans, Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingWelpen van de St. Willebrordusgroep te Goirle bij de St. Janskerk ter gelegenheid van het huwelijk van welpenleidster Bep Schalkwijk met Jos van Gils. Links van de bruid de welpenleidsters Spanings en Witters. Rechts van de bruidegom welpenleidster Riet Vekemans-Vermeulen en kapelaan Frik.
Datum["28-11-1956"]

056293 - Welpen van de St. Willebrordusgroep te Goirle bij de St. Janskerk ter gelegenheid van het huwelijk van welpenleidster Bep Schalkwijk met Jos van Gils. Links van de bruid de welpenleidsters Spanings en Witters. Rechts van de bruidegom welpenleidster Riet Vekemans-Vermeulen en kapelaan Frik.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag