052031 - Hoger Voortgezet Onderwijs. Muziekconservatorium der R.K. Leergangen. Z.D.H. Mgr. A.F. Diepen in gezelschap met zijn secretaris. Z.D.H. Mgr. A.F. Diepen zegent het nieuwe gebouw van het conservatorium in. Het nieuwe gebouw is ontworpen door de directeur van de afdeling Beeldende en Bouwende Kunsten der R.K. Leergangen, de architect de heer H.C. Bonsel. Het muziekconservatorium der R.K. Leergangen bestaat uit een hoofdgebouw en een auditorium of ookwel gehoorzaal genoemd. In deze zaal vindt de officiële opening plaats. In 1918 werd het conservatorium als onderdeel van de R.K. Leergangen in Tilburg gevestigd. Sinds 1955 is het als Brabants Conservatorium zelfstandig. - Foto's & Kaarten

Hoger Voortgezet Onderwijs. Muziekconservatorium der R.K. Leergangen. Z.D.H. Mgr. A.F. Diepen in gezelschap met zijn secretaris. Z.D.H. Mgr. A.F. Diepen zegent het nieuwe gebouw van het conservatorium in. Het nieuwe gebouw is ontworpen door de directeur van de afdeling Beeldende en Bouwende Kunsten der R.K. Leergangen, de architect de heer H.C. Bonsel. Het muziekconservatorium der R.K. Leergangen bestaat uit een hoofdgebouw en een auditorium of ookwel gehoorzaal genoemd. In deze zaal vindt de officiële opening plaats. In 1918 werd het conservatorium als onderdeel van de R.K. Leergangen in Tilburg gevestigd. Sinds 1955 is het als Brabants Conservatorium zelfstandig.

Fotonummer["052031"]
PlaatsTilburg
Straat["Bosscheweg"]
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHoger Voortgezet Onderwijs. Muziekconservatorium der R.K. Leergangen. Z.D.H. Mgr. A.F. Diepen in gezelschap met zijn secretaris. Z.D.H. Mgr. A.F. Diepen zegent het nieuwe gebouw van het conservatorium in. Het nieuwe gebouw is ontworpen door de directeur van de afdeling Beeldende en Bouwende Kunsten der R.K. Leergangen, de architect de heer H.C. Bonsel. Het muziekconservatorium der R.K. Leergangen bestaat uit een hoofdgebouw en een auditorium of ookwel gehoorzaal genoemd. In deze zaal vindt de officiële opening plaats. In 1918 werd het conservatorium als onderdeel van de R.K. Leergangen in Tilburg gevestigd. Sinds 1955 is het als Brabants Conservatorium zelfstandig.
AnnotatieKrant: NTC Datum 3-5-1930 Artikel Foto: Het nieuwe conservatorium van de R.K. Leergangen. Krant: NvhZ Datum: 6-5-1930 Rubriek Stadnieuws. Groot Artikel: Het nieuwe conservatorium der R.K. Leergangen. Plechtige inzegening door Mgr. Diepen.
Datum["05-05-1930"]

052031 - Hoger Voortgezet Onderwijs. Muziekconservatorium der R.K. Leergangen. Z.D.H. Mgr. A.F. Diepen in gezelschap met zijn secretaris. Z.D.H. Mgr. A.F. Diepen zegent het nieuwe gebouw van het conservatorium in. Het nieuwe gebouw is  ontworpen door de directeur van de afdeling Beeldende en Bouwende Kunsten der R.K. Leergangen, de architect de heer H.C. Bonsel. Het muziekconservatorium der R.K. Leergangen bestaat uit een hoofdgebouw en een auditorium of ookwel gehoorzaal genoemd. In deze zaal vindt de officiële opening plaats. In 1918 werd het conservatorium als onderdeel van de R.K. Leergangen in Tilburg gevestigd. Sinds 1955 is het als Brabants Conservatorium zelfstandig.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag