010236 - Splitsing Koestraat (links) en Enschotsebaan, sinds 1919 Enschotsestraat (rechts). Nu heet het ter plaatse N.S.plein. Het hoekpand, toen de café van Dirk Mansvelt, is gesloopt, nu zit ter plaatse slagerij-automatiek Jan de Kort bekend van zijn 'broodje Jantje'. Uit de Enschotsestraat komt een koetsje. Links een vrouw die de zogenaamde 'Bossche muts' draagt. - Foto's & Kaarten

Splitsing Koestraat (links) en Enschotsebaan, sinds 1919 Enschotsestraat (rechts). Nu heet het ter plaatse N.S.plein. Het hoekpand, toen de café van Dirk Mansvelt, is gesloopt, nu zit ter plaatse slagerij-automatiek Jan de Kort bekend van zijn 'broodje Jantje'. Uit de Enschotsestraat komt een koetsje. Links een vrouw die de zogenaamde 'Bossche muts' draagt.

Fotonummer["010236"]
PlaatsTilburg
Straat["NS Plein"]
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingSplitsing Koestraat (links) en Enschotsebaan, sinds 1919 Enschotsestraat (rechts). Nu heet het ter plaatse N.S.plein. Het hoekpand, toen de café van Dirk Mansvelt, is gesloopt, nu zit ter plaatse slagerij-automatiek Jan de Kort bekend van zijn 'broodje Jantje'. Uit de Enschotsestraat komt een koetsje. Links een vrouw die de zogenaamde 'Bossche muts' draagt.
Annotatie'Tilburg' 1986, IV, p. 18. Tilburgers in beeld, p. 23. Beeld van een stad, 2000, p. 8.
Datum["1910"]

010236 - Splitsing Koestraat (links) en Enschotsebaan, sinds 1919 Enschotsestraat (rechts). Nu heet het ter plaatse N.S.plein. Het hoekpand, toen de café van Dirk Mansvelt, is gesloopt, nu zit ter plaatse slagerij-automatiek Jan de Kort bekend van zijn 'broodje Jantje'. Uit de Enschotsestraat komt een koetsje. Links een vrouw die de zogenaamde 'Bossche muts' draagt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag