093044 - Een foto uit de tijd dat er nog sigaren en sigaretten gepresenteerd werden tijdens een receptie. Melkhandelaar Dré Smulders met zijn dochter tijdens de receptie, gegeven t.g.v. de viering van het 25-jarig bestaan van de R.K. Bond van Melkhandelaren St. Martinus. - Foto's & Kaarten

Een foto uit de tijd dat er nog sigaren en sigaretten gepresenteerd werden tijdens een receptie. Melkhandelaar Dré Smulders met zijn dochter tijdens de receptie, gegeven t.g.v. de viering van het 25-jarig bestaan van de R.K. Bond van Melkhandelaren St. Martinus.

Fotonummer["093044"]
PlaatsTilburg
FotograafFrans van Aarle, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingEen foto uit de tijd dat er nog sigaren en sigaretten gepresenteerd werden tijdens een receptie. Melkhandelaar Dré Smulders met zijn dochter tijdens de receptie, gegeven t.g.v. de viering van het 25-jarig bestaan van de R.K. Bond van Melkhandelaren St. Martinus.
Datum["08-05-1963"]

093044 - Een foto uit de tijd dat er nog sigaren en sigaretten gepresenteerd werden tijdens een receptie. Melkhandelaar Dré Smulders met zijn dochter tijdens de receptie, gegeven t.g.v. de viering van het 25-jarig bestaan van de R.K. Bond van Melkhandelaren St. Martinus.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag