092887 - Inwijding van de nieuwe parochiekerk van O.L.V. van Altijddurende Bijstand aan de Gasthuisstraat. Voor het altaar pater van Roessel, mgr. W. Mutsaerts en pater Wim Brekelmans. Op het priesterkoor verder o.a. kapelaan Van Oort, pater Cees Schellekens, pater Jan Brekelmans, de acolieten Jef van Nunen en Wil van den Hout en bukkend bij het wierooksvat hulpkoster Piet de Cock. De aanwezige paters waren oud-parochianen van de Gasthuisstraat. - Foto's & Kaarten

Inwijding van de nieuwe parochiekerk van O.L.V. van Altijddurende Bijstand aan de Gasthuisstraat. Voor het altaar pater van Roessel, mgr. W. Mutsaerts en pater Wim Brekelmans. Op het priesterkoor verder o.a. kapelaan Van Oort, pater Cees Schellekens, pater Jan Brekelmans, de acolieten Jef van Nunen en Wil van den Hout en bukkend bij het wierooksvat hulpkoster Piet de Cock. De aanwezige paters waren oud-parochianen van de Gasthuisstraat.

Fotonummer["092887"]
PlaatsTilburg
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingInwijding van de nieuwe parochiekerk van O.L.V. van Altijddurende Bijstand aan de Gasthuisstraat. Voor het altaar pater van Roessel, mgr. W. Mutsaerts en pater Wim Brekelmans. Op het priesterkoor verder o.a. kapelaan Van Oort, pater Cees Schellekens, pater Jan Brekelmans, de acolieten Jef van Nunen en Wil van den Hout en bukkend bij het wierooksvat hulpkoster Piet de Cock. De aanwezige paters waren oud-parochianen van de Gasthuisstraat.
Datum["04-09-1955"]

092887 - Inwijding van de nieuwe parochiekerk van O.L.V. van Altijddurende Bijstand aan de Gasthuisstraat. Voor het altaar pater van Roessel, mgr. W. Mutsaerts en pater Wim Brekelmans. Op het priesterkoor verder o.a. kapelaan Van Oort, pater Cees Schellekens, pater Jan Brekelmans, de acolieten Jef van Nunen en Wil van den Hout en bukkend bij het wierooksvat hulpkoster Piet de Cock. De aanwezige paters waren oud-parochianen van de Gasthuisstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag